Κεφαλογιάννη εναντίον Μητσοτάκη! "το κόμμα δεν πρέπει να προσχωρήσει σε «αποτυχημένες νεοφιλελεύθερες συνταγές"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img_8915
Συνομιλία με την Όλγα Κεφαλογιάννη είχε για αρκετή ώρα στα πλαίσια του συνεδρίου της ΝΔ ο Φίλιππος Ταυρής, που πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ, καταγγέλοντας νοθείες από το στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη. Άγνωστο τι έλεγαν, αλλά πολλά ακούγονται στο εσωτερικο της ΝΔ, τόσο για τις μεθόδους που ακολουθεί η ηγετική ομάδα, όσο και για το «ποταμίσιο» ιδεολογικό στίγμα που φαινεται να δίνουν πλέον στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλη.

Η Απ Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την τοποθέτηση της στο συνέδριο της ΝΔ μίλησε για τα εσωκομματικά δρώμενα, αναφέροντας ότι το κόμμα δεν πρέπει να προσχωρήσει σε «αποτυχημένες νεοφιλελεύθερες συνταγές» και πως πρέπει να παραμείνει στον φιλελευθερισμό που πρεσβεύει το Καραμανλικό dna.

Το σχέδιο της Ν.Δ. θα πρέπει να υπερασπίζεται τις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου κράτους πρόνοιας , να βάζει φρένο στην διαδικασία της ολοκληρωτικής απορρύθμισης αγοράς και εργασιακών σχέσεων και να στηρίζει τη μεσαία τάξη και την ελληνική οικογένεια, ανέφερε, προσθέτοντας: Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος… αυτή ήταν και είναι η δύναμη μας, να μπορούμε να είμαστε οι εκφραστές των μεγάλων κοινωνικών πλειοψηφιών. κάτι που έπραξε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Καραμανλής, γνήσιος εκφραστής του μέτρου και της μετριοπάθειας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ