Μην αγοράζετε Barbie στα παιδιά σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5f90fd70-0db8-11e4-8f64-0025b511229eΑφαίρεσε τα πλευρά της για να γίνει σαν τη Barbie – Μόλις δείτε ΠΩΣ ήταν πριν όμως…!

Η
Valeria Lykanova είναι 30 χρονών, αλλά θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της μοιάζοντας σαν το αγαπημένο της παιχνίδι. Η γυναίκα από την Ουκρανία έχει κάνει αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις για να αλλάξει τον εαυτό της.

Παλιά ήταν έτσι:

Και είχε αναλογίες που όλες ζήλευαν. Είχε νικήσει ακόμα και το διαγωνισμό «Miss World crown Diamond».afairese-mexri-pleura-ginei-barbie-molis-deite-itan-prin-anarotitheite8230-1
Σπούδασε αρχιτεκτονική και την αγαπούσαν όλοι. Αλλά δεν φαινόταν να είναι χαρούμενη.
Έτσι σκέφτηκε ένα ασυνήθιστο σχέδιο: Αποφάσισε να γίνει μία ζωντανή barbie.
Αφαίρεσε μέχρι και Πλευρά της για να γίνει σαν τη Barbie. Μόλις δείτε ΠΩΣ ήταν Πριν, θα Αναρωτηθείτε… - Εικόνα4
Για να το πραγματοποιήσει αυτό, μαζί με άλλα, έβγαλε μερικά πλευρά της, άλλαξε το πρόσωπο και το στή8ος της και ο στόχος της ήταν να μοιάζει όσο πιο ψεύτικη γίνεται.
Υπάρχουν πράγματι φωτογραφίες που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εάν κοιτάς τη Valeria ή μία barbie.
Η Valeria έχει δεχθεί την περισσότερη κριτική για τη μέση της, γιατί σε πολλές φωτογραφίες φαίνεται να είναι ανορεκτική.
Αν και δεν αφήνει αυτές τις απόψεις να σε αγγίξουν. Κατά την άποψή της, οι άλλοι απλά τη ζηλεύουν. Δεν τη νοιάζει που κάποιοι ανησυχούν πραγματικά για εκείνη.
Η Valeria πριν και μετά – ποια σας αρέσει περισσότερο;
Όπως και να’χει, είναι μία γυναίκα που δύσκολα ξεχνιέται. Και ανεξάρτητα από ότι πιστεύουν οι άλλοι, σίγουρα τον έχει πετύχει το στόχο της!
koyzoylo.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ