5 τελείως χαζές θεωρίες συνωμοσίας που και όμως εκατομμύρια άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν

ουφοε12Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχουν και οι θεωρίες συνωμοσίας. Αν και ορισμένες έχει αποδειχθεί ότι τελικά έκρυβαν αλήθεια μέσα τους, υπάρχουν και εκείνες που παραμένουν διαχρονικές, αλλά αναληθείς.
Σύμφωνα με μία μελέτη, υπάρχουν πραγματικά εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ (αν και σίγουρα θα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο) που όσο και εάν είναι απίστευτο συνεχίζουν να επιμένουν ότι αυτές οι 5 θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές.
Ένα UFO συγκρούστηκε στο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού και η κυβέρνηση των ΗΠΑ το έκρυψε (65 εκατ. άνθρωποι)
Ναι, όλοι την γνωρίζουμε αυτή την ιστορία, με το υποτιθέμενο βίντεο όπου γίνεται αυτοψία στον νεκρό εξωγήινο από το UFO. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει κάτι τόσο μεγάλο και μετά από τόσα χρόνια ακόμα να μην υπάρχουν αποδείξεις και μαρτυρίες ότι ισχύει; Ε δεν νομίζουμε!

Τα εμβόλια συνδέονται με τον αυτισμό (62 εκατ. άνθρωποι)

Τα εμβόλια είναι, ξέρετε, εκείνες οι υπέροχες επιστημονικές εφευρέσεις που έχουν σώσει και συνεχίζουν να σώζουν τον κόσμο από τις ασθένειες; Εάν δεν θέλετε να εμβολιάσετε το παιδί σας επειδή φοβάστε ότι θα αποκτήσει (;) αυτισμό, τότε σας προτείνουμε να φύγετε αμέσως τώρα για να ζήσετε μαζί με το Άγιο Βασίλη ή το Λαγουδάκι του Πάσχα.
Ποτέ δεν πατήσαμε στο φεγγάρι (21 εκατ. άνθρωποι)
Ναι, φαίνεται πως η Αμερική ήθελε απλώς να ξεπεράσει τη Ρωσία στον διαστημικό τομέα κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Και ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ σκηνοθέτησε μια ανθρώπινη βόλτα στο φεγγάρι. (μία είδηση που έγινε viral και φυσικά αποδείχθηκε πως είναι φάρσα). Ποιος αλήθεια τα πιστεύει ακόμα αυτά; Ένα μικρό βήμα για την ανθρωπότητα, πολλά βήματα πίσω για την εξυπνάδα μας.
Ο Πολ Μακάρτνεϊ πέθανε το 1966 (15 εκατ. άνθρωποι)
Και όμως, 15 εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν σήμερα ότι αυτό το «Σκαθάρι» πέθανε το 1966 και αντικαταστάθηκε με έναν σωσία του. Ο οποίος φυσικά όχι απλά του έμοιαζε, αλλά μιλούσε, τραγουδούσε και έγραφε τραγούδια όπως και ο πραγματικός. Πολύ βολικό! Ένα μόνο έχουμε να συμπληρώσουμε: ο Έλβις και ο Μάικλ Τζάκσον ζουν.
Ο Μεγαλοπόδαρος υπάρχει (43 εκατ. άνθρωποι)
Εντάξει. Πείτε πώς ίσως μπορούμε να δεχτούμε ένα περίεργο υβρίδιο πιθήκου, η φύση άλλωστε μας έχει αποδείξει πως είναι ικανή για «τρελά» πράγματα. Αλλά, μετά από τόσα χρόνια δεν θα είχε βρεθεί κάποιος με κάμερα ή κινητό να τον «συλλάβει»; Γνωρίζετε την απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ