ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Δειτε ποιας κυριας το μαλλι εκαψε υπουργος με την λαμπαδα του!

λαμπαδαε1Από λάθος υπολογισμό, η λαμπάδα του άγγιξε τα μαλλιά της που πήραν αμέσως φωτιά! Τα παραλειπόμενα από την Ανάσταση πολιτικών είναι πολλά, διαχρονικά και σπαρταριστά. Ενα άγνωστο στους πολλούς περιστατικό, συνέβη πριν από είκοσι περίπου χρόνια.
Ηταν Ανάσταση του 1994 και ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, ήδη ταλαιπωρημένος από την υγεία του, αποφάσισε με την σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη να κάνουν ανάσταση στην ίδια εκκλησία που είχαν παντρευτεί: Την Παναγία την Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.
Μόλις ο ιερέας έψαλε το «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» ο Ανδρέας Παπανδρέου αντάλλαξε το φιλί της αγάπης με την πρώτη κυρία της χώρας. Δίπλα έστεκε ο βραχύσωμος Κώστας Γείτονας, τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης. Αρχικά ασπάστηκε τον Πρωθυπουργό και αμέσως στράφηκε στην Δήμητρα Λιάνη.
Από λάθος υπολογισμό ωστόσο, η λαμπάδα του άγγιξε τα μαλλιά της που πήραν αμέσως φωτιά! Επικράτησε φυσικά πανικός και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Α. Παπανδρέου ανέλαβαν να σβήσουν τη φλόγα. Ο Κ. Γείτονας έγινε κάτωχρος, καθώς φοβήθηκε τα χειρότερα, η Δήμητρα Λιάνη πάνιασε από τον φόβο της, όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ