Το MEGA των €98εκ+ θαλασσοδανειων κατηγορεί τον Παππά ότι τα €3εκ είναι πολλά!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ripmegaε1Το 2013 το MEGA ειχε πάρει κι άλλα €98εκ θαλασσοδανειων, όταν στους μικρούς επαγγελματίες δεν έδιναν ούτε €3.000 δάνειο με εγγυήσεις.
Την ίδια χρονιά είχε κάνει και μια ανακεφαλαιοποίηση των €10,1 μετρητά απο τους Μετόχους (επαναλαμβάνουμε όταν Ελληνες επιχειρηματιές αυτοκτονούσαν και το MEGA μετέδιδε διθυράμβους για τους Σαμαροβενιζέλους).
Αλλα η αλήθεια ειναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού κατευθύνθηκε όχι στην αποπληρωμή δανείων αλλά σε θυγατρικές εταιρείες των βασικών μετόχων (ΑΤΑ Α.Ε., Ανωση Α.Ε. Δηλαδή βγήκαν από τη μία τσέπη των μετόχων και μπήκαν στην άλλη τσέπη τους).
Το MEGA λοιπόν προέβη  σε προδικαστική προσφυγή, είναι το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια δηλώνοντας ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία ! ! ! !
«Ο καθορισμός της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».
«Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ»
Αυτοί ήταν που έλεγαν οτι οι Ελλήνες πρέπει να πληρώσουν γιατί ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ