Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τους σοσιαλδημοκράτες είναι ενοχλητικά εκτός γραμμής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

euractivΕδω να σημειώσουμε ότι δεν θα έπρεπε να είναι μονο το ΠΑΣΟΚ ενοχλητικό για τους Σοσιαλδημοκράτες γιατι κι άλλα σοσιαλιεπώνυμα κόμματα είναι πιο νεοφιλελέ απο τους νεοφιλελέδες, για να λεμε όλη την αλήθεια.
Eurosocialists: ΠΑΣΟΚ είναι απομονωμένο
Αντιδρώντας στην στάση του ΠΑΣΟΚ για τις ελληνικές διαπραγματεύσεις, σοσιαλιστής υψηλόβαθμος είπε στην EurActiv ότι το ΠΑΣΟΚ ειναι “φυσικά εντελώς απομονωμένο στην ευρωομάδα (των Ευρωσοσιαλιστων)”.
“Είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν την παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης. Με αυτό φέρνουν την ομάδα μας σε δύσκολη θέση, και δεν είναι απολύτως σύμφωνες με την ομάδα S & D […] είναι μια ενοχλητικό στάση “, ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι σε πρόσφατη συνάντηση της ομάδας χρηματοοικονομικών εργασίας, με την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή οποίο και ήταν “αντίθετη σε κάθε είδους λογική λύση (στις διαπραγματεύσεις[…] και μας βάζει σε μια πραγματικά δύσκολη θέση”
Δηλαδή όπως μας μεταφερει το δημοσίευμα το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της Ελλάδας μέχρι να πέσει η Κυβέρνηση;
Καϊλή: δεν «αισθάνομαι απομονωμένη»
Επικοινώνησε με την EurActiv, η ευρωβουλευτής Eva Kaili κι επέμεινε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει την αξιοπιστία της.
“Πέρυσι ήταν λάθος ο Βαρουφάκης« […] το τρέχον έτος θα βρουν κάποιον άλλο, όπως το ΔΝΤ “, σημείωσε, προσθέτοντας ότι αυτό είναι μια δικαιολογία για τη μη εφαρμογή προοδευτικων μεταρρυθμίσεων.
Αναφορικά με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι αυτό ήταν για τον ελληνικό λαό και όχι στην κυβέρνηση.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ