ΞΕΦΤΙΛΕΣ νταβατζήδες, η ΕΕ αποδέχθηκε την πρόταση Παυλόπουλου για ΣΚΛΗΡΕΣ κυρώσεις στις χώρες της ΕΕ που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις στο προσφυγικό! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9091
…εσείς όμως προβάλλατε ως ήρωα τον Λεβέντη που έθεσε βέτο στην λέξη “κυρώσεις” και φυσικά ακολούθησαν όλοι πλην Καμμένου. Ακομα και ο Τσίπρας υποχώρησε στο τέλος για να μην δυναμιτίσει την σύσκεψη.
Ενώ λοιπόν ο ΠτΔ ήταν κάθετος για την επιβολή σκληρών κυρώσεων σε καθε χώρα της ΕΕ που ήθελε να παραστήσει τον “αντάρτη” και να μην δεχθεί τους πρόσφυγες που της αναλογούν, οι νταβατζηδες προέβαλλαν Λεβέντηδες που υποστήριζαν ότι “αυτές οι προτάσεις είναι επικίνδυνες”!!
Και έρχεται σημερα η ΕΕ και με μία αποφαση κόλαφο, όχι μόνον δέχεται την πρόταση Παυλόπουλου, αλλά οι κυρώσεις που επιβάλλει ειναι πρωτοφανείς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα! Γεγονός φυσικά που αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα, που κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν σε αποθήκη προσφύγων.
Οι νταβατζηδες όμως και τα πολιτικά τους ασπόνδυλα, δεν βρήκαν ουτε μια κουβέντα μεταμέλειας για να δικαιολογήσουν την μειοδοτική τους στάση. Εκμεταλλευόμενοι βεβαια οτι και τα ΜΜ”Ε” θα κάνουν γαργάρα την ειδηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ