Απίστευτη κωμωδία στην συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

εντέλει είναι για δέσιμο!
εντέλει είναι για δέσιμο!

Σαν ένα μπαλόνι που καταλαβαίνει πως πηγαίνει ψηλά μόνο όταν κάποιος το φουσκώνει. Δυστυχία, κωμικές αντιδράσεις, θυμίζει την παρακμή κάθε φασιστικού σχηματισμού που όταν το σύστημα δεν τον χρειάζεται πλέον, απλά τον πετά. Σαν τον αρλεκίνο που τέλειωσε το νούμερο του και όταν τα φώτα σβήνουν η θέση του είναι στον κάλαθο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν προσπαθεί να καλύψει τη φρενήρη συστημική προβοκάτσια του “λησμονώντας” την εξέγερση του Δεκέμβρη. Ο όρος εξέγερση ξεφούσκωσε και τα κρατικοδίαιτα πλασματάκια θυσιάζουν τα πάντα για να κρατήσουν το εξουσιαστικό μεροκάματο τους.
“Η κουκουλα είναι εφεύρημα της φασιστικής Δεξιάς” δήλωσε με στόμφο ο άξιος πρωταγωνιστής σε γνωστές κωμωδίες, Γιώργος Πάντζας. Εκπληκτική δήλωση, μόνο που τους είχε προλάβει το ΚΚΕ όταν έκανε ακριβώς τις ίδιες δηλώσεις καταδικάζοντας τα γεγονότα του Δεκέμβρη. Τότε βέβαια, μεθυσμένοι από τη φασιστική τους υπεροχή της βίας, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο καταδίκαζαν τις “αντιδραστικές” δηλώσεις του ΚΚΕ, αλλά έσπευδαν να φωτογραφηθούν δίπλα στις κουκούλες για να δείξουν στα αφεντικά τους τι “έργο” παράγουν.
Η μεγάλη αποκάλυψη όμως ήρθε δια στόματος Αλέξη Τσίπρα… “Είμαστε στρατιώτες και στη μάχη είμαστε όλοι ενωμένοι!” είπε ο μιλιταριστής γίγαντας. Ο Ράμπο της πολιτικής. Αυτός που υπηρέτησε σε προκεχωρημένο φυλάκιο στο Κολωνάκι, ενώ το παιδάκι του χωριού έκανε τη σκοπιά του,
Όταν πριν λίγες ημέρες μάλιστα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζαν τρικάκια έξω από στρατόπεδα που καλούσαν τους νεοσύλλεκτους σε ανυπακοή, να μην ψαρώνουν, να μην είναι κορόιδα. Για την πάρτη τους στρατιώτες οι Συριζαίοι. Για την κοινωνία, “μαλάκες είμαστε, αφού έχουμε βίσμα!”.
Εμείς έχουμε να πούμε στους “στρατιώτες” του ΣΥΡΙΖΑ ότι εάν δεν είναι διορισμένοι στον ΟΤΕ όπως τα μεγαλοστελέχη τους, εάν δεν παίρνουν γερά φράγκα από τις επιδοτήσεις του  κόμματος, εάν δεν παίρνουν μερτικό από τα μαύρα (ακόμα δεν μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δαπάνες του το 2007), τότε ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΟΥΝ! Εάν δεν χρυσοπληρώνονται όπως οι άλλοι, τους καλούμε σε ανυπακοή. Μην είστε κορόιδα σύντροφοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ