Τράπεζα της κατέθεσε 3 εκατ. ευρώ κατά λάθος και διαβάστε τί τα έκανε

stock-photo-money-tree-made-of-hundred-dollar-bills-isolated-on-white-background-46819801-520x245

Ένα νεαρό κορίτσι συνελήφθη για κατασπατάληση τεράστιου χρηματικού ποσού το οποίο δεν της ανήκε.

Η 21χρονη Christine Jiaxin Lee όταν ήταν 17 ετών της κατατέθηκε κατά λάθος από την τράπεζα Westpac στον τραπεζικό της λογαριασμό των ιλιγγιώδες ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Η νεαρή κοπέλα που ζει στην Αυστραλία αντί να ενημερώσει την τράπεζα για το λάθος που είχε γίνει άρχισε να ξοδεύει τα χρήματα αγοράζοντας πανάκριβες τσάντες και πολυτελή αντικείμενα.

Η φοιτήτρια που σπουδάζει χημικός μηχανικός κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξοδέψει 2,1 εκατ. ευρώ. Η δράση της σταμάτησε όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ. Η 21χρονη Lee κατηγορείται για ανέντιμη απόκτηση χρημάτων και για απάτες που σχετίζονται με οικονομικά εγκλήματα.

Η Lee εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο. Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι την αναζητούσαν οι αρχές προσπάθησε να φύγει εκτός Αυστραλίας χρησιμοποιώντας το μαλαισιανό της διαβατήριο.

Η κοπέλα που ζει με το φίλο της, ο οποίος πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη υποστήριξε ότι όσο καιρό είναι μαζί δεν είχε καταλάβει κάτι ύποπτο.

«Η Lee είναι καλό κορίτσι. Δεν την είδα να ξοδεύει και δεν γνώριζα πως είχε πρόσβαση σε τόσα πολλά χρήματα. Εμαθα τι είχε συμβεί όταν με ενημέρωσε ότι την συνέλαβαν», είπε ο Vincent King.

Η δίκη της έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ