Το τρίτο όνομα που θα αλλάξει ο Βενιζέλος, θα ειναι "Αλ Καπόνε".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image
Ο Βενιζέλος αντί να απολογείται, αγορεύει.
Την ώρα που στην Μοζαμβίκη αποκαλύπτεται πως ακριβως μπαίνει ο Σάφα και απομυζεί τον εθνικό πλούτο χωρών, ο άνθρωπος που μας κατάντησε Μοζαμβίκη έχει το θράσος να αγορεύει στην βουλή.
Στην Μοζαμβίκη όμως ζητείται ήδη η σύλληψη του πρωην προέδρου που έφερε τον Σάφα. Στην Ελλάδα όμως, ο Βενιζέλος έκανε την ληστεία – νόμο με την συνεργεια Σαμαρά, παρότι προεκλογικά η ΝΔ είχε προαναγγέλει οτι θα τον οδηγούσε στο εδώλιο ως “διπλά επιβλαβή” σε σύγκριση με τον Τσοχατζόπουλο. Που ειναι στην φυλακή.
Ο Βενιζέλος που υπεράσπιζε τον Άκη δηλώνοντας ψευδώς οτι οι λογαριασμοι της μίζας ήταν αριθμοί τηλεφώνου!
Ο Βενιζέλος που υπερασπιζόταν με λύσσα την Marfin εκβιάζοντας ακόμα και την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου μέχρις ότου αποδείχθηκε ότι 4 Μπακατσέλοι είναι μεγαλομέτοχοι της Μαρφίν. Και φυσικά κορυφαίος, ο κύριος Σάφα (!!)
Ο Βενιζέλος που έκανε την πρωτοφανή μεθόδευση στην Proton. Άλλη μια μονομερή πρωτοβουλία που δεν είδε το ΔΝΤ, όπως δεν είδε τις συμφωνίες με τον Σάφα σε Ελλάδα και Μοζαμβίκη. Και τωρα για την Μοζαμβίκη δηλώνει ότι “εξαπατήθηκε”!
Όπου Βενιζέλος, δισεκατομμύρια δημοσιου πλούτου χαμένα. Όχι όμως και εξαφανισμένα.
Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τον σταματήσει. Δεν μπορει αυτός ο ανθρωπος με την προστασία της διαπλοκής να συνεχίζει να απολαμβάνει προνόμια σε μια κοινωνια άνευ προνομίων.
Εκτός εάν θέλετε να δειτε την τριτη μετονομασία Βενιζέλου, αφού διέσυρε το ιστορικό αυτό όνομα. Από Τούρκογλου, σε Αλ Καπόνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ