ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ είμαστε και πάλι Συνέλληνες, γιορτές ΤΕΛΟΣ, όπως και πολλά άλλα στη χώρα μας, τα οποία θα τα δούμε να τελειώνουν πολύ σύντομα.
Παρακολουθούσαμε με μερικούς φίλους την Κυριακή αυτά που γινόταν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και κάναμε στο τέλος τη «σούμα» του Παρασκευοσαββατοκύριακου!
Τελικά αδέλφια, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας δουλεύουν κανονικά, μας κοροϊδεύουν, μας «φτύνουν» με τον τρόπο τους, και εμείς, καθόμαστε και τους κοιτάμε, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες ΟΛΟΥΣ, και να τους στείλουμε στον οξαποδώ και ακόμα παραπέρα μπας και ξεβρομίσει ο τόπος.
Το ΘΡΑΣΟΣ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο τους το μεγαλείο.
Να παραδέχονται ΟΛΟΙ πως μας κατάστρεψαν, πως είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, πως μας ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν, και η αγωνία τους να είναι ΜΙΑ.
ΟΧΙ η πορεία της χώρας, η σωτηρία της, άλλα τα αξιώματα τους που ΕΜΕΙΣ τα κορόιδα τους δώσαμε.
Και ας βγει όποιος θέλει να ισχυριστεί πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Και ακούμε συζητήσεις πως και καλά θα πάμε σε εκλογές, πως θα γίνει αυτό, θα γίνει εκείνο, πως ΔΕΝ θα αντέξει η κυβέρνηση, πως χίλια δυο……
Λοιπόν Συνέλληνες, το πιο σωστό απ’ όλα το είπε ένας παππούς, ένας αγράμματος, που βάζει κάτω ΟΛΟΥΣ τους μορφωμένους.
Είπε πως «ακόμα και αν μας χαρίσουν το χρέος, να μη χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. ΕΜΕΙΣ σε δυο χρόνια το πολύ, θα είμαστε και πάλι χρεωμένοι, με ακόμα περισσότερα απ’ όσα χρωστάμε σήμερα».
Αξίζει να το σκεφτούμε όλοι οι Έλληνες αυτό, να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει καλά, πέρα από κόμματα (ναι, υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι που σκέπτονται το κόμμα που ψηφίζουν και αγωνίζονται γι αυτό).
ΗΡΘΕ ένα ασφαλιστικό που ουσιαστικά είναι «ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ», θα κληθούμε να πληρώσουμε εμείς, ο λαουτζίκος, ένα σωρό χρήματα, και κάποιοι, που χρωστούν δισεκατομμύρια, στο σύνολο, μέσα σε αυτούς κόμματα, κανάλια, και «χορηγοί» κομμάτων, θα τη βγάλουν καθαρή.
Έτσι γινόταν ΠΑΝΤΑ, και έτσι θα γίνεται.
Βέβαια, για αυτά, για τα χρωστούμενα τους ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δε μιλά στη βουλή. Για τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τους, δεν λένε κουβέντα. Από τον Ωκεανό όσων έχουν κάνει ΟΛΟΙ, για να φοβερίσουν (και καλά) τους πολιτικούς τους αντιπάλους, βγάζουν προς τα έξω κάποιες «στάλες», γιατί ΟΛΟΙ συμμετέχουν στο παιχνίδι, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, και οι μεν, κρατούν τους δε.
Βλέπουμε λοιπόν στη βουλή λεονταρισμούς και κοκορομαχίες, αλλά επί της ουσίας, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Από την άλλη, έχουμε απεργίες και διάφορες κινητοποιήσεις, για όλα αυτά που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς, για «υπογραφές» που έπεσαν και δεν αναιρούνται, για ΟΛΑ όσα ψηφίστηκαν και για εκείνα που θα ψηφιστούν, ακόμα και από τους διαφωνούντες, τους «αντάρτες» (κατά θεωρία). Συνέλληνες, τα χειρότερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
 
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ