Από αύριο θα είναι εντελώς άλλο το τοπίο στην Ελλάδα!…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια
Οι επικυρίαρχοι αξιώνουν γη και ύδωρ. Η κυβέρνηση σπεύδει να προσφέρει το Ασφαλιστικό, και τις ανάλογες ρυθμίσεις για τη φορολογία εισοδήματος, ως μια χειρονομία καλής θέλησης, ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθεί δεόντως, ώστε να ολοκληρωθεί η πολύμηνη διαπραγμάτευση και να κλείσει, χωρίς τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, η διαβόητη αξιολόγηση. 
Η ορθότητα της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, που ειρήσθω εν παρόδω, θα ψηφισθεί απόψε χωρίς έστω μια συμπολιτευτική τουφεκιά για την τιμή των όπλων, θα κριθεί στο αυριανό έκτακτο Eurogroup.
Η ουσία, πάντως, είναι ότι από αύριο, που θα έχουν ψηφιστεί τα μέτρα, θα είναι εντελώς άλλο το τοπίο, στην Ελλάδα. Περισσότερο Μνημονιακό. Έτσι, όπως το …φιλοτέχνησε η φαυλότητα του εγχώριου οικονομικού και πολιτικού συστήματος, το οποίο μέσα από τους μηχανισμούς διαπλοκής μετέτρεψε τη χώρα σε πειραματόζωο επιβολής και υιοθέτησης σκληρών πολιτικών λιτότητας, σε μια προσπάθεια του διεθνούς οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου να εξασφαλίσει τα κέρδη του.
Διαβάσατε την έρευνα της Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας του Βερολίνου, που δημοσιεύθηκε στη γερμανική «Handelsblatt»;
Αντιληφθήκατε, γιατί οι δανειστές επιμένουν στην αφαίμαξη των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων και την υπονόμευση του παραγωγικού ιστού της χώρας;
Καταλάβατε γιατί το «πρόγραμμα» που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν βγαίνει, αλλά σκοτώνει;
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt χαρακτήρισε την Ελλάδα «χώρα των ηττημένων»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ