Πως να μαλακώσετε ευκολα το ξερο ψωμί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

psomiΞεράθηκε το ψωμάκι σας; Οι φούρνοι είναι κλειστοί και εσείς περιμένετε κόσμο; Τότε κάντε αυτό το κολπάκι και το ψωμί σας θα γίνει και πάλι φρέσκο!
Για να το μαλακώσετε, τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ