Για "Διεθνή τρομοκρατία" κατηγούνται οι νεαροί που πέταξαν μολότοφ στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

embassy belgrade 1
Ξεφύτρωσαν και οι “άνθρωποι του πολιτισμού και του πνεύματος”!
Ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου (;) και προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού (;;), με επιστολή τους, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι οι νεαροί που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά του κτιρίου της ελληνικής πρεσβείας κατηγορούνται για «διεθνή τρομοκρατία» (τρωκτικό). Χαρακτηρίζουν απαράδεκτη πράξη την επίθεση κατά της ελληνικής πρεσβείας, δηλώνουν όμως τον προβληματισμό τους (;;;) για το κατηγορητήριο. “Οι διωκτικές αρχές έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων». Ποιά είναι η “ανάλογη υπόθεση”;
Στην επίθεση κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ (!!!!!!) τον Φεβρουάριο του 2008, όταν πυρπολήθηκε ολόκληρο το κτίριο, ένα άτομο που συνελήφθη και αντιμετώπισε την κατηγορία της «απειλής για τη δημόσια ασφάλεια και όχι για διεθνή τρομοκρατία όπως στην περίπτωση της πρεσβείας της Ελλάδας».
Βλέπετε λοιπόν ποιοί είναι οι “άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού”. Τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια του δολοφονημένου από τον καπιταλισμό πνεύματος και του α- πολιτισμού της δοσιλογίας και της λαδωμένης συνείδησης.
Τα ίδια σιχαμένα άνευρα υποκείμενα με τους ξέχειλους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα πρεσβεύσουν τα συμφέροντα της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, των παγκόσμιων δολοφόνων, των εμπόρων οργάνων, των βιαστών κάθε έννοιας δικαίου και πραγματικού ανθρώπινου δικαιώματος:

Η κάστα των παιδεραστών υπανθρώπων που “ελευθέρωσε” το Κόσοβο

Οι ίδιοι στη Σερβία, οι ίδιοι στην Ελλάδα, οι ίδιοι στην Ευρώπη!
Με τις ίδιες γελοίες δικαιολογίες και αιτιάσεις: Είναι δυνατόν να μπεί στην ίδια κατηγορία ο εμπρησμός της Αμερικάνικης με την Ελληνική πρεσβεία; Μα κάθε Σέρβος με στοιχειώδη λαϊκή συνείδηση θα ήθελε να κάψει την Αμερικάνικη πρεσβεία στο Βελιγράδι. Οι ντόπιοι “διεθνούς συνείδησης” θα συνωστίζονταν για να πάρουν κανένα φράγκο από την πρεσβεία.
Αντίθετα, την Ελληνική πρεσβεία θα έσπευδαν να κάψουν τα ίδια Γερμανοτραφή καραγκιοζάκια, τα ίδια που υποστήριζαν και εδώ τη Νατοϊκή επέμβαση. ‘Αρα ορθότατα οι ένοχοι διώκονται με τον συγκεκριμένο νόμο, για να αποκαλυφθούν και οι “άνθρωποι του πολιτισμού και του πνεύματος” που τους εκτρέφουν.
Ευτυχώς που η Σερβική δικαιοσύνη λειτουργεί ακόμα
Οι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν και θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία της “διεθνούς τρομοκρατίας” που σύμφωνα με το σερβικό ποινικό δίκαιο είναι το μεγαλύτερο αδίκημα μετά τη γενοκτονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ