"Κοινωνική λογοδοσία-έλεγχος και ευθύνη απ' τη Ρένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρενα-Δούρουτου Θ.Ζώτου
Κοινωνική λογοδοσία-έλεγχος και ευθύνη απ’ τη Ρένα Όταν η αριστερά γίνεται κυβερνώσα και σηκώνει τα μανίκια για δουλειά κάνει θαύματα. Αυτό δίδαξε πρώτη η Περιφερειάρχης Αττικής, που χάραξε πρώτη το δρόμο της ανατροπής του σάπιου πολιτικού συστήματος, παραδίδοντας μαθηματάκια στους ..απερχόμενους “σωτήρες” των νταβατζήδων.
Στην εκδήλωση Απολογισμού Πεπραγμένων και Προγραμματισμού Έργων και Δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η Περιφερειάρχης τόνισε ότι αυτή εντάσσεται σε «μία διαδικασία κοινωνικής λογοδοσίας, ελέγχου και ευθύνης».
«Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία κατά την οποία και οι δύο βαθμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν υπό διπλή πίεση. Αφενός υπό την πίεση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και αφετέρου του ανεπαρκούς νομοθετικού πλαισίου που χρήζει άμεσης μεταρρύθμισης προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει πραγματική αυτοδιοίκηση και όχι ετεροδιοίκηση, όπως είναι σήμερα», υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ