Οι δηλώσεις του Παπαθεμελή στη ΔΕΘ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή επίθεση κατά της Διακομματικής που «δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κομμάτων της Βουλής και μοιράζει εκατομμύρια την ώρα που ο λαός πεινάει» εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηρίζοντας «άθλιο διακομματικό καρτέλ» την συμφωνία να διανεμηθούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και με έξοδα του ελληνικού λαού τηλεοπτικός χρόνος, ο κ. Παπαθεμελής ξεκαθάρισε ότι «η Δημοκρατική Αναγέννηση δεν θα παραμείνει σιωπηλή, αλλά θα προχωρήσει αν χρειασθεί και σε δυναμικές επιλογές αντίδρασης στην παραβίαση κάθε έννοιας ισονομίας, ισοπολιτείας και Δημοκρατίας από το πολιτικό κατεστημένο της χώρας. Το οποίο οδήγησε τον βαθειά απογοητευμένο ελληνικό λαό με προσχηματικούς και αστείους λόγους σε εκβιαστικές εκλογές, με όλα τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας και του λαού μας ανοιχτά. Και στα οικονομικά  και στα εθνικά και στα κοινωνικά ζητήματα. Και με τα ΜΜΕ να χειραγωγούν τον λαό και να κατασκευάζουν συνειδήσεις και πολιτικό προσωπικό, κατευθύνοντας τον πότε σε επιλογές τύπου ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε τον έφθαναν σε ποσοστά 18% και σήμερα τον παρουσιάζουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή. Και ακόμη με κατασκευασμένα ρεύματα τύπου Οικολόγων Πράσινων, που τους ανέβασαν στο 9% και σήμερα μας τους παρουσιάζουν να μην μπορούν ούτε καν να μπούνε στο Κοινοβούλιο.

Επιχειρούν ? πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης ? ο λαός να μην μάθει ποτέ για το τι έγινε με τη Siemens. Και είμαι σίγουρος πως πέρα από την εταιρία αυτή, και άλλες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν, δεδομένου ότι έχουν γίνει καθεστώς ως σύστημα λαδώματος του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Την ίδια ώρα δεν μας λένε τίποτε για το τι θα κάνουν με την κρίση. Η χώρα έχει προβλήματα τόσο στο δημοσιοοικονομικό της, όσο  στον παραγωγικό της ιστό και στην αναδιανομή του πλούτου. Η εργασία, οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έγιναν θύματα της πολιτικής τους, και την ίδια ώρα, κουβέντα για τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας των εχόντων και κατεχόντων.

Ξεχάστηκαν τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, Κύπρος, Μακεδονία, Αιγαίο, Θράκη, Βόρεια Ήπειρος. Ξεχάσθηκε η διαλυμένη παιδεία, η εγκατάλειψη της Ιατροφαρμακευτικής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης, η άγρια εγκληματικότητα που οδηγεί στην απόγνωση τον λαό μας. Ξεχάστηκαν η αγροτιά που φυτοζωεί, οι συνταξιούχοι που ζουν την εξαθλίωση, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που καταστρέφονται, το περιβάλλον που κατακάηκε, τα καρτέλ που ροκανίζουν την ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας.

Σε πείσμα όλων  των εκβιασμών τους και της αδιέξοδης πορείας της πατρίδας μας και του λαού μας, εμείς θα είμαστε το μόνο εκείνο εκτός Βουλής κόμμα, που κατεβάζει πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια ? τόνισε ο κ. Παπαθεμελής. Γιατί η Δημοκρατική Αναγέννηση κάνει την διαφορά, είναι η άλλη προσέγγιση στα αδιέξοδα της πολιτικής όντας μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι την όξυνσής των. Γιατί ο λαός, εδώ και χρόνια γνωρίζει ότι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ