ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Τούρκοι Στρατηγοι "Ξεδοντιασμενες οι Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Davutoğlu -Erdoğan - General
Στις 3 Απριλίου ο ισχυρός του Κεμαλικού στρατοπέδου παραδέχθηκε ότι ήταν πίσω από ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου που αρνιόταν ότι στελέχη των ενοπλων δυνάμεων ετοίμαζαν πραξικόπημα (σημ.1)
Για δεκαετίες ο Στράτος, ο πυλώνας και ο θεματοφύλακας του κοσμικού Κεμαλικού Κράτους. Ο στρατός. Στο πολιτικό στίβο οι παντοδύναμοι στρατηγοί ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, έκαναν πραξικοπήματα κατά το δοκούν. Σε καλές εποχες ο Ισλαμιστής Ερντογαν θα ήταν κι αυτός κρεμασμένος σαν τον Μεντερές.
Αντίθετα, όχι μονον δεν μπορούν να τον αγγίξουν, αλλά ο επικίνδυνος Ταγιπ έχει ξεδοντιάσει το Κεμαλικό στρατό από πάνω μέχρι κάτω.
Απο το σκάνδαλο της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν που σχεδιάζε τη δολοφονία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μετά, οι Κεμαλιστες είναι αδύναμοι να αντιδράσουν
Η τελευταία ήττα τους ήταν η πολιτική “εξαφανιση” του Νταβούντογλου. Ο Αχμέτ Νταβούντογλου, πίσω απο το προφιλ του Ευρωπαϊστη ήταν ο κυριοτερος εκπρόσωπος του Κεμαλοναζισμου. Αν και η περιρρέουσα ατμοσφαιρα είναι ότι ειναι “προσωπικές” οι διαφορές των δυο αντρών, στην πραγματικότητα ο Ερντογαν αποκεφάλισε τον κυριοτερο αντίπαλο του στο Ισλαμικο κράτος που ονειρεύεται.
Οι στρατηγοι παγιδεύτηκαν απο την συμμαχια που έκανε ο Ερτογαν με τους Ισλαμοφασιστες, νομιζοντας ότι θα τους βοηθήσεις με τους Κουρδους,  αλλά δεν ήταν μονο το Ισλαμικο Κράτος που κέρδισε, ο Ερτογαν κέρδισε την ευνοια των χιλιάδων Τουρκων Ισλαμοφασιστών και στο Στρατο αλλάζοντας της Ισορροπιες με τους κοσμικους Κεμαλιστες.
Οπως παραδέχθηκε Τούρκος Στρατηγός, οι Τουρκικές Ενοπλες δυνάμεις είναι ξεδοντιασμένες και δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ερντογαν, το θέμα ειναι πότε και ποιος θα τον σταματήσει πριν φτάσει στις πύλες της Βιέννης, όπως φαντασιώνονται οι νοσταλγοι της Μεγάλης Πύλης
Ο Πούτιν θα είναι στην Αθηνα στις 27 Μαϊου και δεν πιστεύουμε ότι θα έρθει για τουρισμο
Σημειώσεις
1. http://www.hurriyetdailynews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ