Στρατηγική στη ΝΔ από τον Κνίτη πρώην εκπρόσωπο του Σημίτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9272Στη ΝΔ επαναλαμβάνεται η κακή πρόσφατη ιστορία. Η περίπτωση του πρώην κομμουνιστή Χρύσανθου Λαζαρίδη, που έγινε πολιτικός μέντορας των ακροδεξιών σκέψεων του Αντώνη Σαμαρά, βρίσκει αντίγραφο ασφαλείας στον Τάκη Θεοδωρικάκο παλιό γενικό γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ αλλά και υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστός ως ιδιοκτήτης της εταιρίας δημοσκοπήσεων GPO κολλητής εταιρίας του MEGA (για τους Καραμανλικούς κάτι σημαίνει όλο αυτό), σήμερα είναι ο στενός συνεργάτης και πολιτικός μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει αναλάβει να φέρει τους Σημιτικούς και τους Ποταμίσιους στη ΝΔ του Μητσοτάκη όχι κατ’ ανάγκη με τα τηλέφωνα, αλλά με τις πράξεις του:
1) νεοδημοκρατικά άχρωμο 10ο συνέδριο – με το ζόρι υπήρχε το ξεθωριασμένο- ξεδοντιασμένο από τον πυρσό λογότυπο της ΝΔ
2) πόλεμος σε Καραμανλικούς και ενίοτε και σε Σαμαρικούς
3) πολιτικές γκάφες ολκής όπως η επιμονή για εκλογές ή η στάση για το χρέος κ.α.
Η ΝΔ του Μητσοτάκη προχωρά στο δρόμο της απομόνωσης και της συρρίκνωσης. Πολιτικοί μέντορες από την ΚΝΕ και το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων και του Χρηματιστηρίου, έχουν γραφεία στη Συγγρού για να μας το θυμίζουν.
Αλλά πρώτος μας θυμίζει την απομόνωση της ΝΔ, ο ίδιος της ο αρχηγός, που τρέχει στο συνέδριο της «Δράσης» μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, για να πείσουν όλους πως η μεγάλη ΝΔ που ξέραμε… πέθανε!
«Ο Κεντροδεξιός»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ