Ισχύς του, η αγάπη του ΔΟλαού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΜε ομοβροντία στα συστημικά μέσα απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας στην πρόκληση του Ολυμπία: Γιατί λοιπόν χάθηκες Γιάννη Στουρνάρα; Έπαθες «Βγενόπουλο»;

Έβαλε τους γκουρού επικοινωνιολόγους της διαπλοκής και ιδού το αποτέλεσμα: Να βγαίνει, ποιός; ο Στουρνάρας (!) που; Στα ΝΕΑ (!!) και να εισηγείται …μείωση του στόχου για το πλεόνασμα (!!!)

Αυτοί που μεχρι προχθές κατακεραύνωναν την κυβέρνηση για τον πενιχρό στόχο πλεονασμάτων, που προςυπέγραφαν την μνημονιακή παράνοια με πλεονάσματα 4,5%, τώρα εμφανίζονται ως …Λαφαζάνηδες και ζητούν μείωση των στόχων! Οι “πάσει θυσία”, σε μια οπερέτα υποκρισίας αναβαπτίζονται στην κολυμβήθρα της καταρρέουσας διαπλοκής και υιοθετούν ως άλλες μοναρχικές περσόνες το “ισχύς μου η αγάπη του λαού”.

Αυτός που ήταν σίγουρος ότι οι ξένοι θα τραβήξουν το χαλί στην κυβερνηση και ειχε λουφάξει αναμένοντας να κληθεί ως “τεχνοκράτης υπουργός της εθνοσωτηρίου οικουμενικής”, τώρα κραυγάζει ως Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για να τελειώνουμε με τον κύριο Στουρνάρα, ο τεχνοκράτης κρίνεται από δύο παράγοντες:

  1. Από τα ένσημα που έχει κολλήσει και ΠΟΥ τα εχει κολλησει

  2. Από την πορεία τον επιχειρήσεων τις οποίες διοίκησε.

Εαν λοιπόν υπήρχε διοικητική ευθύνη στις επιχειρήσεις υπό μορφή ποινικού, ο Στουρνάρας θα είχε φάει δις ισόβια. Σε οποιαδηποτε μη κρατικοδίαιτη οικονομία, θα ήταν στο ταμειο ανεργίας.

Στο Ελλαδιστάν, πλασάρεται όμως ως “εν υπνώσει πρωθυπουργός”. Κρίμα που ο ιθαγενείς έχουν ξυπνήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ