Τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ πόδια της σερβιτόρας που έγιναν VIRAL

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

viral.jpg
Η φωτογραφία με τα ματωμένα πόδια της φίλης της, που ανάρτησε η Nicola Gavins στο Facebook, έγινε Viral και είναι ανατριχιαστική.
Η γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά στην ανάρτησή της αναφέρει ότι η φίλη της, την οποία δεν κατονομάζει, εργάζεται στο εστιατόριο Joey Restaurant στο Έντμοντον, που είναι ένα από τα 22 καταστήματα που διαθέτει η εταιρεία στον Καναδά, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της ακόμα τέσσερα εστιατόρια στις ΗΠΑ.
Όπως αναφέρει η Gavins, όταν η φίλη της παραπονέθηκε στον διευθυντή ότι δεν μπορεί να φορά ψηλοτάκουνα επειδή έχουν ματώσει τα πόδια της, εκείνος, όχι μόνο δεν της επέτρεψε να αλλάξει και να φορέσει χαμηλά παπούτσια, αλλά την επέπληξε και της ζήτησε και την επόμενη ημέρα να φορέσει παπούτσια με ψηλά τακούνια στην δουλειά της.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της Gavins η διεύθυνση του καταστήματος διατηρεί σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες εργαζόμενες, από τις οποίες απαιτεί να πληρώνουν και τριάντα δολάρια για την στολή τους, ενώ οι άντρες εργαζόμενοι επιλέγουν τα ρούχα που θέλουν από την ντουλάπα τους και πάντως, κανένας δεν τους ζητά να φορέσουν τακούνια.
H Gavins υποστήριξε ότι η άτυχη σερβιτόρα έχασε και το νύχι από ένα δάχτυλο των ποδιών της.
Οι χρήστες στο Facebook εξαγριώθηκαν με την σχετική ανάρτηση και την αναλγησία της διεύθυνσης του εστιατορίου και κάλεσαν όλους να μποϊκοτάρουν το κατάστημα.
Η ανάρτηση έγινε viral με περισσότερα από 1.000 αρνητικά για το εστιατόριο σχόλια και με περισσότερες από 11.000 κοινοποιήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ