Στη Σίφνο έκανε τα πλάνα του το 4ο Ράιχ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CF83CEBFCF85CF86CEBBCEB9CEB1CF82
Το επιτελείο των Γερμανόστροφων πατριωτών φαίνεται πως κατέστρωσε τα πλάνα του στη Σίφνο ένα μήνα πριν τις εξαγγελίες των πρόωρων εκλογών. Κώστας Σημίτης, Σουφλιάς και δύο μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (έλα Αλέκο;) έθεσαν τις βάσεις για τη νέα πολιτική πραγματικότητα.
Ο Σουφλιάς λοιπόν “πίεσε” για τις πρόωρες, ο Σημίτης “έμεινε εκτός ψηφοδελτίων”, διαβάστε την εξήγηση του i-reporter είναι η μόνη σοβαρή ανάλυση για το θέμα, ενώ ο Αλέκος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ αφού τον γελοιοποίησε.
Μην βιαστείτε να θεωρήσετε τον ΓΑΠ κερδισμένο από αυτή την εξέλιξη. Τα γερμανικά συμφέροντα έχουν έλθει σε ρήξη με τα Αμερικάνικα όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν. Ως Γνωστόν, στην αναμπουμπούλα η Φρανκφούρτη χαίρεται…
Καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου εξαγγέλει απόψε απο τη ΔΕΘ το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης του – εαν φυσικά ο ελληνικός λαός του δώσει την αυτοδυναμία – το i-R προχωρά σε μια ακόμη αποκάλυψη του παρασκηνίου που οδήγησε τον Κ.Σημίτη (και οχι μόνο) ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (και γενικά).
Είναι αλήθεια ή οχι αραγε οτι στις αρχές Αυγούστου (δηλαδή λιγότερο απο μήνα απο σήμερα που μιλάμε) έγινε ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στη Σίφνο του Κ.Σημίτη με τον Γ.Σουφλιά με τη συμμετοχή “εκσυγχρονιστικών στελεχών” και ΔΥΟ κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;
Είναι αλήθεια ή οχι οτι αμέσως μετα ο Γ.Σουφλιάς συναντήθηκε με τον Κ.Καραμανλή και του εισηγήθηκε “εκλογές τωρα” έχοντας μαζί του την Ντόρα (λογικό γιατι ήθελε και θέλει να τελειώνει μια ωρα αρχύτερα με τον Καραμανλή) και τον Β.Μεϊμαράκη(άγνωστο πως και γιατί τον πήραν μαζί τους, ενω μέχρι τότε ήταν “απέναντι” τους στα εσωκομματικά παιχνίδια).
ΤΙ αποφασίσθηκε στη Σίφνο;
Ποιες άλλες μυστικές συναντήσεις υπήρξαν;
Το i-R είναι…
…σε θέση να γνωρίζει τις απαντήσεις σε ΟΛΑ αυτά τα ερωτήματα. Οπως επίσης παρακολουθούμε το απίστευτο θέαμα τοοιυ αυτομαστιγώματος και της ξεφτίλας διαφόρων “δημοσιογράφων” να αναμασαούν και να μηρυκάζουν το αστείο σενάριο οτι δηθεν ο Σημίτης εμεινε ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ επειδη ηθελε να ειναι βουλευτης οχι στην Α’ Αθηνας η Α’ Πειραια – οπου εκλεγοταν μια ζωη – επειδη ταχα ηθελε να εκλεγει στο…Επικρατειας; Ας συνεχισουν το αυτοξεβράκωμα τους.Προσφερουν διασκεδαση τουλάχιστον….
Επι της ουσίας της σημερινής μας αποκάλυψης, θα επανέλθουμε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ