Ου λήψει το όνομα Κυρίας του ΥΠΕΞ σου επί ματαίω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/anthimos.jpgΚάθε θαύμα φαίνεται πως κρατάει λίγο. Έτσι βάλθηκαν να μας διαψεύσουν για τις προθέσεις τους οι επιτελείς της ΕΤ3 προβαίνοντας σε μια άνευ προηγουμένου λογοκρισία της ομιλίας του Άνθιμου.
Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στο καθιερωμένο Κυριακάτικο κύρηγμα του έκανε τις γνωστές πολιτικές του τοποθετήσεις που βέβαια σε όποιον διαφωνεί είναι εύκολο να αλλάξει κανάλι. Το πρόγραμμα συνεχιζόταν κανονικά μέχρις ότου ο Άνθιμος άρχισε να παρουσιάζει την επιστολή των εκατοντάδων ξένων πανεπιστημιακών και ανθρώπων του πνεύματος που εστάλη στον πρόεδρο των ΗΠΑ και παρέθετε τα στοιχεία για το ανιστόρητο των Σκοπιανών επιδιώξεων αλλά και το άδικο της πολιτικής Μπους. Σύμφωνα με τον ιεράρχη, η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε και από τον ίδιο προς πάσα κατεύθυνση, αλλά περίμενε πως το πολύτιμο αυτό έγγραφο θα γινόταν σημαία από το αρμόδιο υπουργείο (το ΥΠΕΞ βέβαια) για την υπεράσπιση της Ελληνικής γραμμής…
Με το που αναφέρθηκε στο “Άγιο Υπουργείο“, η μετάδοση διακόπηκε και έμεινε μια οθόνη με παράσιτα και πάνω αριστερά το σήμα του σταθμού. Μετά από λίγο, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του “Κυριακάτικου κυρήγματος”.
Στο κύρηγμα ήταν παρόν και ο τ. αρμόδιος Υφυπουργός για τα μέσα, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Εάν το κύρηγμα του Άνθιμου είναι “ακατάλληλο” για ψηφοφόρους, μπορείτε απλά να πάψετε να το μεταδίδετε, να απαγορεύσετε στους υπουργούς να παρίστανται κλπ κλπ. Το να το κόβετε στον αέρα με επιλεκτική λογοκρισία είναι αχαρακτήριστο και ενδεικτικό του τι εννοουν κάποιοι “καθαριότητα” στον πολιτικό βίο και τα ψηφοδέλτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ