Μόνο σε θαύμα ελπίζει η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου – Δύναμη Νίκο, μην το ζήσει άλλος γονιός…

1837c765ae4660de070a5f8d1cfbacce_l

Δεν απεβίωσε όπως νόμιζε ο ΠτΒ

Τελικώς, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε, λίγο μετά τις 13:00 νέα ανακοίνωση-επανόρθωση, με την οποία πλέον ο Νίκος Βούτσης δεν εκφράζει τα συλλυπητήρια του αλλά, την αμέριστη συμπάραστασή του και τη θερμή του αλληλεγγύη στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.
«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/702368/makavria-gkafa-apo-ton-voytsi-esteile-syllypitiria-ston-nikolopoylo-eno-i-kori-toy-einai-zontani#ixzz4AiaXBlJy

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον ανεξάρτητο κ. Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της κόρης τους.

Ο κ. Βούτσης δηλώνει τη βούλησή του να εξετάσει, σε συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο, τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας.
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής έχει ως ακολούθως:
«Αγαπητέ Νίκο,
Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.
Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».

 http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/702343/ektakto-apeviose-i-kori-toy-nikoy-nikolopoyloy#ixzz4Ah7ucatT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ