23/04/2021

Όταν ο Μπιλ ένιωσε το βαρύ χέρι της Χιλαρι Γιατί του μαύρισε το μάτι

bill hilary clintonΈνας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, υπεύθυνος για την ασφάλεια του πρώην Προέδρου Μπιλ Κλίντον ισχυρίζεται ότι όταν η Χίλαρι έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με την Μόνικα Λεβίνσκι χειροδίκησε εναντίον του.

Ο πρώην πράκτορας Gary Byrne στο βιβλίο του, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλος Ιουνίου, υποστηρίζει ότι μία «ιδιαίτερα έντονη λογομαχία» μεταξύ του ζευγαριού «τελείωσε με χειροδικία» και ένα βάζο σπασμένο στο πάτωμα. Την επόμενη ημέρα ο Μπιλ Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο «με ένα κατάμαυρο μάτι».

«Από ένα αίσθημα πίστης μου προς την Πρώτη Οικογένεια της χώρας, πέταξα από μόνος μου στα σκουπίδια αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για να βλαψουν τον Πρόεδρο. Το πασίγνωστο πια “μπλε φόρεμα” δεν ήταν η μόνη απόδειξη των παραπτωμάτων του», γράφει ο πρώην πράκτορας της ασφάλειας του Κλίντον.

Στο βιβλίο του ο Byrne ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι Κλίντον, δείχνει «περιφρόνηση για τους απλούς ανθρώπους» και ότι «στερείται της ακεραιότητας και της ιδιοσυγκρασίας» που απαιτείται για να γίνει κάποιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ