Σαρώνει η ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε και το έγκλημα στην Βουλιαγμένη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1831192

Μεγάλες επιτυχίες καταγράφει η ΕΛΑΣ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας καταφέρει να εξιχνιάσει ανθρωποκτονίες αλλά και λιγότερο σοβαρά εγκλήματα σε χρόνους ρεκόρ. Μετά την δολοφονία στην Κόρινθο εξιχνιάστηκε και το έγκλημα στην Βουλιαγμένη παρότι οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις δεν αποτελούσαν κύριους υπόπτους. Σοβαρότατη δουλειά λοιπόν και ένα μεγάλο μπράβο. Ο πολίτης πρέπει να νιώθει ασφάλεια στην γειτονιά και αυτό φαίνεται να το παρέχουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή, που κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απανθρακωμένου πτώματος, το οποίο βρέθηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 15 Ιουνίου, τα
στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το θύμα πήγε στο σπίτι μίας 19χρονης, στη Δραπετσώνα, όπου -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- την παρενοχλούσε. Ξαφνικά μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφος της νεαρής κοπέλας και, μόλις τον είδε, ξεκίνησε να τον γρονθοκοπεί και να τον χτυπά με έναν ανεμιστήρα. Όταν έχασε τις αισθήσεις του, τον έδεσαν και τον μετέφεραν με το αυτοκίνητο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, όπου συνέχισε να τον χτυπά και ύστερα τον πυρπόλησε.

Αμέσως μετά, επέστρεψσαν στη Δραπετσώνα και προσπάθησαν να καθαρίσουν το σπίτι, το έβαψαν και πέταξαν όσα έπιπλα είχαν λερωθεί με το αίμα του 50χρονου.

Βοηθός τους σε αυτό το στάδιο φέρεται μία άλλη 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Πληροφορίες από

Μανώλης Ασαριώτης – bloko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ