Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Αυτονόητη εξέλιξη η αποπομπή Σουφλιά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

…όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του i-reporter.

CF83CEBFCF85CF86CEBBCEB9CEB1CF82Εκτός βουλής θα μείνει – εκτός απροόπτου – και ο Γ.Σουφλιάς, αφού στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Κ.Καραμανλή φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα οτι η εκλογική συντριβή για τη ΝΔ είναι αναπόφευκτη, το δε “κραχ” θα το χρεώσουν σε αυτόν(όπως έκανε ηδη ο Τσιτουρίδης και πολλοί ακόμη), αφού ήταν ο βασικός εισηγητής των πρόωρων εκλογών και παράλληλα δεν έχει κάτι πλέον να κερδίσει εντός της βουλής. Ενω εκτός βουλής ίσως αποτελέσει…παρακαταθήκη της παράταξης για τον…Μάρτιο, οπότε και μπορεί να αποτελέσει μια “συναινετική πρόταση” για την Προεδρία της Δημοκρατίας(θεωρείται δεδομένο οτι κάπου προς το τέλος της χρονιάς ο Κ.Παπούλιας θα ανακοινώσει την βούληση του να αποχωρήσει απο την Προεδρία). Και ο ίδιος θεωρεί οτι ΤΟΤΕ στην αρχηγία της ΝΔ θα είναι η φίλη του Ντόρα, οπότε η πρόταση θα είναι…αυτονόητη!
Με άλλα λόγια,
όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οτι μετά τον Μ.Εβερτ ΚΑΙ ο Γ.Σουφλιάς θα μείνει εκτός βουλής.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα επανέλθουμε…
σσΟ: Εάν πρόκειται για τρίπλα Σουφλιά με σκοπό να φέρει την Ντόρα ως διάδοχο, μάλλον δουλεύονται και οι ίδιοι από τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Έχουν ήδη αποδομηθεί στις συνειδήσεις του λαού. Κάθε απόπειρα επιστροφής τους απλά θα εξοργίσει τους εναπομείναντες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ