Βάσω Παπανδρέου: Όλα τα εξοπλιστικά από μηδενική βάση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

60 year“Ολα τα εξοπλιστικά προγράμματα πρόκειται να εξεταστούν απο μηδενική βάση” δήλωσε η κ. Βάσω Παπανδρέου σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Πιο συγκεκριμένα και σε ερώτηση αναφορικά με το θέμα προμήθειας των ΤΟΜΑ τύπου BMP-3HEL απο την Ρωσία, το στέλεχος της αντιπολίτευσης δήλωσε πως όλα τα προγράμματα πρόκειται να εξεταστούν απο μηδενική βάση, ενω υπογραμμισε πως υπάρχουν ανοικτά θέματα σε ελλείψεις σε πυρομαχικά και ανταλλακτικά για τις Ε.Δ.
Υψηλά ιστάμενη πηγή της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα ανέφερε στο defencenet.gr σχολιάζοντας την δήλωση της Β. Παπανδρέου τα ακόλουθα: “Οι συμφωνίες μεταξύ των κρατών ούτε “σπάνε” , ούτε ακυρώνονται στην πράξη με την χρονική μετάθεση τους στο απώτερο μέλλον επειδή αλλάζουν οι κυβερνήσεις. Οταν θα εκλεγεί η νέα κυβέρνηση , όποια και εαν είναι, εμείς θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας απο εκεί που τις σταματήσαμε με την προηγούμενη. Αν μας πουν κάτι που να διαφοροποιεί την κατασταση θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε οτι η όποια ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί συνολικά καλές σχέσεις με την Ρωσία”
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8889&Itemid=40

ΔΗΜΟΦΙΛΗ