H LIFO, ο τσαμπατζής και Το ΧΩΝΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΤην περασμένη εβδομάδα, η LIFO, η ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ της δήθεν διανόησης ασχολήθηκε με Το ΧΩΝΙ.
Κάποιος Αρης ∆ηµοκίδης, συγκεκριµένα, µας επιτέθηκε (για πολλοστή φορά). Το κείµενο που ακολουθεί είναι η απάντησή µας. Οπως ακριβώς µας ήρθε στο µυαλό, καθώς βλέπαµε συγκεντρωµένα τα πρωτοσέλιδά µας και ξαναζούσαµε τα παλιά
Άρη ∆ηµοκίδη, στο αφιέρωµά σου στα πρωτοσέλιδα της εφηµερίδας µας, παρέλειψες να συµπεριλάβεις εκείνα µε τις αποκαλύψεις µας, που προκάλεσαν µηνύσεις και αγωγές εκατοµµυρίων τόσο από επιχειρηµατίες, που εσύ δεν θα τολµούσες ούτε το όνοµά τους να αναφέρεις, όσο και από πολιτικούς, συγγενείς πολιτικών, µέχρι και από τον αδελφό του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαµαρά (του οποίου την κυβέρνηση γενικά αγαπούσατε στη LIFO, θυµάσαι;).
Παρέλειψες, δηλαδή, να συµπεριλάβεις όλα εκείνα τα πρωτοσέλιδα, που αποδεικνύουν ότι Στο ΧΩΝΙ, όταν γνωρίζουµε την αλήθεια και έχουµε την απόδειξη, τη δηµοσιοποιούµε αδιαφορώντας για τις συνέπειες, οποιουδήποτε είδους. Γιατί αφενός δεν είµαστε τσαρλατάνοι, να παρασυρόµαστε από τους τίτλους στο Facebook, αφετέρου ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΙ ότι υπερασπιζόµαστε την έρευνά µας µε κάθε κόστος.
Τέσσερα χρόνια τώρα, έχουµε δεχθεί απειλές και επιθέσεις από επιχειρηµατίες, εκδότες, κοµµατικά στελέχη, υπουργούς, συγγενείς υπουργών, φίλους υπουργών, στενούς συνεργάτες υπουργών. Ισως για αυτό και να µην είχαµε ασχοληθεί µαζί σου νωρίτερα, παρότι µας είχες δώσει και στο παρελθόν αφορµές. Γιατί ήµασταν απασχοληµένοι µε σοβαρούς αντιπάλους.
διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ