Το παρακράτος του Ερντογαν θερίζει τους πραξικοπηματίες #Turkey

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 
Το ισλαμιστικό – τζιχαντιστικό παρακράτος του κυβερνώντος κόμματος AKP, του κόμματος Ερντογάν δηλαδή, έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ «κοσμικών» Τούρκων.
Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι ομάδες κρούσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής και μαζί με την Αστυνομία ανέλαβαν να χτυπηθούν με τους πραξικοπηματίες.
Ωστόσο, οι Τούρκοι φαντάροι που εκτελούσαν εντολές των πραξικοπηματιών, στην πλειονότητά τους, αγνοούσαν τι ακριβώς έκαναν. Τους είχαν πει ότι συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατική άσκηση ή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τούρκοι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά των ισλαμιστών και της Αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις παραδόθηκαν δίχως να ρίξουν μια σφαίρα. Κι ο λόγος απλός. Δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πραξικόπημα, ούτε φυσικά να σκοτώσουν συμπατριώτες τους.
Οι συμμορίες των ισλαμιστών όμως, οι ίδιοι που υπηρετούν και ως τζιχαντιστές στη Συρία, και μισούν το κοσμικό κεμαλικό κράτος που έχει ως θεματοφύλακά του τον στρατό, βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν με πρωτοφανές μίσος πάνω στους Τούρκους φαντάρους που παραδίδονταν στις αστυνομικές Αρχές.
Για τους ισλαμιστές η στρατιωτική στολή είναι ταυτισμένη με την «αθεΐα» του κοσμικού κράτους και λιντσάροντας στρατιώτες θέλησαν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στους κοσμικούς κύκλους της Τουρκίας ότι η κυριαρχία τους τέλειωσε. Ότι πλέον η Τουρκία είναι ένα ισλαμικό θεοκρατικό κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ