ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΣυνάντηση έχει αύριο ο Τσίπρας με τον δόλιο βλάκα που έφερε την κόλαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ; Να σου θυμίσω μεταξύ πολλών άλλων τι έχεις δηλώσει για τον ανεκδιήγητο πράκτορα.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: “Η Ελλάδα είχε δυνατότητες διαπραγμάτευσης. Δεν το έκανε ποτέ όμως, γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις. Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί. Πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο αρνήθηκε να υλοποιήσει ο Καραμανλής και γι αυτό και αποχώρησε στην ουσία από την εξουσία, δέχθηκε όμως με θέρμη να το υλοποιήσει ο κ. Παπανδρέου. Είναι όμως ένα σχέδιο εγκληματικό για τον ελληνικό λαό.”
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: “Ποιοι είναι αυτοί που με συνειδητά λάθη και παραλήψεις, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τον λαό μας, που τον ενέπλεξαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία. Γιατί τώρα είναι η ώρα να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, τι ακριβώς έγινε.Τώρα είναι η ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια ο κος Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που το 2009 δημόσια καταφέρονταν εναντίον του ∆ΝΤ, είχε ήδη κλείσει μυστικά, όπως αποδείχτηκε, συμφωνία με το ∆ΝΤ πριν ακόμη από τις εκλογές; Είναι η ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια ο κος Παπακωνσταντίνου την ώρα που έπρεπε να δανειστεί από τις αγορές μίλαγε για Τιτανικό και αρνούνταν τα δανεικά των αγορών; Γιατί αλήθεια η ΕΛΣΤΑΤ διόγκωσε το δημόσιο έλλειμμα με αποτέλεσμα να βρεθεί η χώρα στο μάτι του κυκλώνα;”
Αν η συνάντηση δεν γίνεται για να του υπενθυμίσεις τα παραπάνω τότε διαπράττεις μέγα ατόπημα.
ΛΑΜΠΗΣ Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ