ΞΕΦ-ΤΗΛΟΣ: ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια φορά και έναν καιρό, σε έναν τόπο μακρινό που τον έλεγαν Ξεφτήλο, ζούσε ένας βασιλιάς που τον φώναζαν Αλί Φέρει. Ήταν παρατσούκλι, γιατί από τη στέψη του και μετά μόνο δεινά έφερνε στο έρμο κείνο μέρος. Εως ότου ένα βράδυ ήρθε στον ύπνο του η καλή νεράιδα και του είπε ένα φοβερό μυστικό, πως δηλαδή θα έκανε καλό στον τόπο του με μιά απλή κίνηση.
Ήρθε το ξημέρωμα και ο Αλής δεν έχασε λεπτό. Γνωρίζοντας πως ο Σουλτάνος, ενώ λάτρευε τα αγοράκια (όπως όλοι οι Σουλτάνοι), δεν ήθελε ούτε να ακούσει για γάμο μεταξύ αγοριών, αποφάσισε να βρει αυτός δυο αγοράκια και να τα παντρέψει, γνωρίζοντας πως όλοι οι άλλοι βασιλείς του χαλιφάτου δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν κάτι παρόμοιο. Ήταν πράγματι μια εξαιρετική ιδέα που έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου. Όλοι πλέον έμαθαν για την Ξεφτήλο, και τον μοναδικό βασιλιά που είχε το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ του προϊόντος.
Λόγω της παρανομίας του θέματος, ο Αλής ήταν ο μοναδικός που αποφάσιζε ποιά ερωτευμένα πιτσουνάκια θα στεφάνωνε. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με το “Lougra Travel”, έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό που διοργάνωνε ταξίδια για αστεφάνωτα “ιδιάιτερα” πιτσούνια. Με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα* έδωσε την απαραίτητη κοινωνική πινελιά για να μην τον πουν και παραδόπιστο. Ότι δηλαδή θα προτιμούσε τα εν λόγω πελατάκια γιατί τάχαμ θα είχε ίδια οφέλη, η πως τάχαμ τάχαμ, οι πιστοί του αυλικοί θα παρείχαν τα χάνια και τα κονάκια τους στα πελατάκια με το αζημίωτο βέβαια ή αλλιώς αμιζίωτο.
Ο Σουλτάνος εξοργίστηκε και τον απείλησε με ξεπλημέλημμα. Ο βασιλιάς όμως δεν πτοήθηκε αφού είχε προνοήσει και το P&L του έβγαινε θετικότατο. Ως γνωστόν το ξέπλυμα είναι πάντα ισχυρότερο από το ξεπλημέλημμα! Και έζησε αυτός καλά και εμείς καλύτερα (παραμύθι). Όπως ζουν όλοι οι βασιλείς σε τούτο τον αγγελικά πλασμένο κόσμο!
*όρος που χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους Σουλτάνους για ποικίλους λόγους: 1. Για να ξεκληρίσουν το Φυρακ και να του πάρουν τα πετρέλαια, 2. Για να κάνουν εθνοκάθαρση στη Μαρτυρικύπρο και να στήσουν βάσεις, 3. Για να ξεσερβίσουν το Κοτσιφοσχέδιο ώστε να διακινούν γιουσουφάκια και ναργιλέδες ελεύθερα. κλπ, κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ