Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις και οι δημοσκόποι που δε μπορούν να κρατήσουν μυστικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://archive.enet.gr/online/dspphoto?id=185762Ήταν επόμενο ότι οι πρόσφατες τηλεοπτικές μονομαχίες θα έφερναν τροποποιήσεις και αλλαγές στα δημοσκοπικά ευρήματα. Δυστυχώς δεν θα τα μάθουμε “επίσημα”, θα μου πείτε ότι και οι επίσημες δημοσκοπήσεις άνθρακες αποδείχτηκαν.
Τα κόμματα όμως ενημερώνονται συνεχώς με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που μένουν επτασφράγιστες. Αυτοί που καρφώνονται είναι οι δημοσκόποι για να κάνουν και την αυτοδιαφήμιση τους. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η GPO προφανώς κάνει τη δημοσκόπηση της Ιπποκράτους (το λέμε με επιφύλαξη). Η αποκάλυψη λοιπόν του Θεοδωρικάκου απόψε στον Τσίμα έχει μεγάλη σημασία: “Το χθεσινό debate επηρέασε αρκετά το εκλογικό σώμα και σε επίπεδο αποτελέσματος”. Στην ερώτηση Τσίμα για να δώσει λεπτομέρειες, ο Τ.Θ. αρνήθηκε επικαλούμενος την σχετική απαγόρευση.
Ο Κωστόπουλος από την άλλη θεώρησε ότι ο Καραμανλής προηγείται με 1-0 στα debate. Μπορεί να είναι η πίκρα του για τις εξελίξεις με τον Σημίτη, πάντως δεν μιλάει στην τύχη.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ο Καραμανλής έριξε τη διαφορά κατά μια ποσοστιαία μονάδα. Αυτό θα έχει αντίκρυσμα μόνο με συνεχόμενη τριβή των αρχηγών, γι’ αυτό και η ΝΔ ζήτησε νέα τηλεοπτική αντιπαράθεση, γεγονός που αρνήθηκε κατηγορηματικά η Ιπποκράτους. “Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι” που είπε ο γίγαντας Βλαστός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ