Αποκάλυψη: Νέα στοιχεία από ηχογραφημένες συνομιλίες που «καίνε» τον Βγενόπουλο – Μαύρο χρήμα και ξέπλυμα στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΑποκάλυψη Hot Doc: Νέα στοιχεία από ηχογραφημένες συνομιλίες που «καίνε» τον Βγενόπουλο – Μαύρο χρήμα και ξέπλυμα στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών που εξετάζουν με νέα τους έρευνα σχέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου με μαύρο χρήμα και κρυφές εταιρίες, βρίσκονται συνομιλίες «φωτιά» του επιχειρηματία και συνεργατών του, τις οποίες αποκαλύπτει το Hot Doc.

Στις νομίμως καταγεγραμμένες συνακροάσεις οι οποίες παραδόθηκαν στην Εισαγγελία από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ακριβώς επειδή περιέχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα στελέχη του Βγενόπουλου αναφέρονται σε μη νόμιμες συναλλαγές, γίνονται άμεσες και έμμεσες αναφορές σε κίνηση χρημάτων που πρέπει να δικαιολογηθούν ή να εμφανιστεί ότι προέρχονται από τρίτους.

Το Hot Doc αποκαλύπτει όλες της ηχογραφημένες συνομιλίες που «καίνε» τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Πότε έγιναν και πως συνδέονται με τα στοιχεία που αποκάλυψαν οι έλεγχοι για τις δανειοδοτήσεις στη Λαϊκή Τράπεζα.

Διαβάστε πώς και ποια πρόσωπα κοντά στον Ανδρέα Βγενόπουλο συζητούν και προτείνουν σενάρια που αποκαλύπτουν ότι η τράπεζα έκανε ό,τι ήθελε σε σχέση με τα δάνεια, εμφανίζοντάς τα ως νομότυπα.

Ακόμη, πώς και μεταξύ ποιων αναζητείται τρόπος ώστε να συμμετάσχει ο Βγενόπουλος σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να φαίνεται και χωρίς να μπορεί να εντοπιστεί σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Αποκαλύπτουμε επίσης πώς και ποιος πρωταγωνιστής των συνομιλίων συνδέεται με τη δωροδοκία του Κύπριου πρώην κεντρικού τραπεζίτη Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Διαβάστε ακόμη τα στοιχεία για κρυφές εταιρίες οι οποίες φαίνεται να χρησιμοποιούνται ως όχημα για τη μεταφορά χρημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ