ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΟι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν για την βρώμικη υπόθεση μεταβίβασης μετόχων αξίας εκατομμυρίων με οφσορ και μάρτυρα τον… Μουσσά (!!) συνεχίζουν τους πολιτικούς εκβιασμούς κατά πολιτικών που επιμένουν να μην τους προσκυνούν και – πλέον – να βάζουν τέλος στην ασυδοσία τους.

Έτσι λοιπόν επιστρατεύουν τα αποθέματα αλητείας τους, για να συκοφαντήσουν κατ’ επάγγελμα πλεον πχ τον Πάνο Καμμένο με στημένα θέματα , χρησιμοποιώντας ανύπαρκτους λογαριασμούς σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης. Επί παραδείγματι, οι “αγανακτισμένοι πολίτες” που ανακαλύπτει το Πρώτο Θέμα ειναι ανύπαρκτοι λογαριασμοί στο Twitter, που ανοίγουν αποκλειστικά για να χρησιμοποιηθούν από τουε εκβιαστές. Για παράδειγμα, πρώτος πρώτος ο λογαριασμός “αυγό” Χριστίνα Παπαδάκη, που φιγουράρει στο “άρθρο”

Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει μόνον το “σχόλιο”, χωρις φυσικά το λινκ του λογαριασμού.

image.jpeg

Έτσι, οι χαχόλοι αναγνώστες πιστεύουν ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα “αγανακτισμένη γυναίκα”!

Φυσικά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, αφού ο λογαριασμός αυτός είναι μαϊμού, που άνοιξε αποκλειστικά για να χρησιμοποιηθεί για το μαϊμού θεμα.

Ας μην ξεχνάμε οτι αυτη ηταν και η συνταγή για να χαλκευθούν και οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ με τις μαιμου ηλεκτρονικές δημοσκοπησεις όπου ψήφιζαν ακόμα και πλαστοί λογαριασμοί σε στοιχεια νεκρών.

image

Έτσι λοιπον στήνονται οι εκβιασμοί και η προπαγάνδα από τους νταβατζηδες για να στηρίζουν Φώφες. Οι πραγματικοί πολίτες φυσικά τους έχουν γυρίσει την πλάτη προ πολλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ