Σε πανικό η Τσατάνη, μηνύει ακόμα και την επιτροπή της βουλής που η ίδια προκάλεσε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image

Σε πλήρη πανικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις η εισαγγελέας που κατηγόρησε τον έντιμο Δημηλτρη Παπαγγελόπουλο για παρεμβάσεις στο έργο της, προέβη σύμφωνα με πληροφορίες σε  “ανεξήγητες” ενέργειες.

Συγκεκριμενα, φέρεται να προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της… πειθαρχικής της δίωξης, γεγονός αδιανόητο αφού ακομα δεν υπάρχει απόφαση! Δεν έχει προηγούμενο τέτοια ενέργεια, πιθανότατα στα ευρωπαϊκά χρονικά. Δηλαδή εαν η κυρία Τσατάνη αθωωθεί, θα εχει προσφύγει κατα του εαυτού της.

Το χειρότερο όμως όλων, είναι ότι η κυρία Τσατάνη φέρεται να κατέθεσε προσφυγή και κατά της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας που η ίδια προκάλεσε!  Φυσικά ακόμη και ο παραλογισμός δικαίωμα είναι, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυρία Τσατάνη στρέφεται κατά του ελληνικού κοινοβουλίου. Δηλαδή του θεσμού του δημοκρατικού πολιτεύματος που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

 Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις των κυρίων Βορίδη, Τραγάκη, Αθανασίου και άλλων μελών της επιτροπής που έχουν αναχθεί σε αυτόκλητους υπερασπιστές της. Τι θα κάνουν τώρα; Θα συνεχίςουν την υπεράσπιση της ακόμα και σε αυτό το ρεσιτάλ;

αναμενουμε με ενδιαφερον την συνεδρίαση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ