ΓΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ
Αλεξανδρος
Οι ψεκασμένοι Νεοδημοκράτες (γιατί στην κυριολεξία και με κάθε αντικειμενικότητα περί ψεκασμένων πρόκειται. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ο δικός τους ακροδεξιός βουλευτής Βορίδης έχει καταθέσει επίσημα ερώτηση στη Βουλή για τους ψεκασμούς, ενώ αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ καμία αναφορά απο αυτούς που η ΝΔ κατηγορεί ως ψεκασμένους),
οι ψεκασμένοι Νεοδημοκράτες, λοιπόν, ανακάλυψαν δήθεν τριήμερο ταξιδάκι αναψυχης μεγάλης κυβερνητικής αποστολής στην Πάρο και μάλιστα το συνδυάζουν και με μια τροπολογία για τους συνοδούς υπουργών. Μάλλον, πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο, εκτος αν συνειδητά εξαπολύουν τέτοια βρώμικα ψεύδη.
Πρώτον, η αποστολή της κυβέρνησης στην Πάρο είναι ολιγομελής, είναι αυθημερόν και όχι τρεις ημέρες, γίνεται για τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου αεροδρομίου κι δεν επιβαρύνει οικονομικά το Δημόσιο, καθώς η μετάβαση είναι από την Aegean.
Δεύτερον, ανεγκέφαλοι μου Νεοδημοκράτες (Πασόκοι και Ποταμίσιοι) η τροπολογία για την οποία λυσσομανάτε, αφορά τα επίσημα ταξίδια των υπουργών στο εξωτερικό. Τώρα, αν είστε τόσο αγεωγράφητοι και τόσο ψεκασμένοι που θεωρείτε την Πάρο νησί του εξωτερικού, τότε τι να σας πώ…Λευκή ρομπίτσα και αμέσως στο τρελάδικο…
Επίσης, καλό είναι να ψάξετε τα κατάστιχά σας και να μην εκτοξεύτετε τέτοιες μπαρούφες, καθώς, πριν την κατάθεση της συγκεκριμένης τροπολογίας, το καθεστώς που υπήρχε ήταν ότι οι συνοδοί ασφαλείας και άλλοι συνοδοί ΠτΔ, πρωθυπουργού και υπουργών σε επισκέψεις στο εξωτερικό, διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί τους και αφορούσε ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς σε όλα τα ταξίδια τους.
Τώρα, ψεκασμένοι μου Νεοδημοκράτες (Πασόκοι και Ποταμίσιοι), με τη συγκεκριμένη τροπολογία που κατατέθηκε, τα έξοδα μειώθηκαν κατά πολυ, καθώς η διαμονή των συνοδών στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που συνοδεύουν, αφορά ΜΟΝΟ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους τρεις κορυφαίους υπουργούς κάθε κυβέρνησης (Οικονομικών, Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας). Δεν αφορά όλους μα όλους τους υπουργούς, όπως ίσχυε στο παρελθόν…..
Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην ψαρώνουμε από την κάθε ηλιθιότητα και το κάθε ψεύδος της αντιπολίτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ