Στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας ο Νίκος Τόσκας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2-fotia-864x400_cΣε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Εύβοια, υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τη φωτιά που μαίνεται από το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου.
Ο κ. Τόσκας, που μίλησε με τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή και τους ευχαρίστησε εκ μέρους του ελληνικού λαού, για την προσπάθειά τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, μετά τη σύσκεψη θα περιοδεύσει στις πληγείσες περιοχές.
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα φαίνεται πως κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με χθες, αλλά σημείωσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη επαγρύπνηση μετά το μεσημέρι, καθώς οι άνεμοι στην περιοχή δυναμώνουν και φτάνουν τα 5-6 μποφόρ.
Νωριίτερα ο γγ Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η περιοχή της Λίμνης δεν κινδυνεύει, δεν υπάρχει πανικός και οι πολίτες επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μέτωπο πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκέλι, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τη συμμετοχή 4 αεροσκαφών και 4 ελικοπτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ