NOOR1 Εξέλιξη – κόλαφος! Έφεση επί της απόφασης ασκεί η ηρωική εισαγγελέας. Προστατεύστε την!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ NOOR1Κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών Πειραιά Ευάγγελου Ζαχαρή, προς την εισαγγελέα εφετών Μαρία Τρουπή, η κυρία Τρουπή άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πειραιά που εκδόθηκε επί της υπόθεσης διακίνησης ηρωίνης 2 τόνων και 100 κιλών με το πλοίο NOOR1.

 Η έφεση που άσκησε η κυρία Τρουπή αφορά τους κατηγορούμενους Κοτσώνη, Κουρουβάνη, Φάρο, Γιαννουσάκη Ahmadshehi Bonyad, Ansakal Volkan,  Λάγιο και Καρτσώνη για τους οποίους αναφέρεται στην έκθεση ότι πρέπει να κηρυχθούν ένοχοι από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για πράξεις διακίνησης ναρκωτικών τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 €. Ειδικότερα για τους Κοτσώνη, Κουρουβάνη, Φάρο, Γιαννουσάκη, Ahmadshehi Bonyad Ότι πρέπει να κηρυχθούν ένοχοι για διαμετακόμιση από κοινού ηρωίνης τουλάχιστον 2 τόνων και 100 κιλών κατ’ Επάγγελμα και με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 €, πράξη που σύμφωνα με το νόμο τιμωρείται με την ποινή ισόβιας κάθειρξης (άρθρο 20 παράγραφος 2 και 23 παράγραφος 2 Ν. 4139 / 2013.

 Σημειώνεται ότι για τους κατηγορούμενους που κηρύχθηκαν ομόφωνα αθώοι, όπως πλοιοκτήτης – πλήρωμα από το Τριμελές εφετείο κακουργημάτων δεν παρέχεται το δικαίωμα από το νόμο στον εισαγγελέα εφετών προς άσκηση έφεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ