Που θα βρούμε τα λεφτά για το πρόγραμμα των 100 ημερών; Θα δανειστούμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 5f2edc6ccede6Δεν είναι προβοκάτσια, το είπε η κυρία Χρύσα Αράπογλου, υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης σε συζήτηση στην ΕΤ3. Στις πιεστικές ερωτήσεις του συντονιστή για το που θα βρουν τα 2 δις Ευρώ που χρειάζεται για το πρόγραμμα των 100 ημερών που έχουν εξαγγείλει, η κυρία Αράπογλου αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφύγει στο δανεισμό!
Αρχίζουμε και τρομάζουμε. Μέσα σε όλα, ελπίζαμε τουλάχιστον ότι ο ΓΑΠ θα γλίτωνε την Ελλάδα από τους φρενήρεις ρυθμούς δανεισμού των τελευταίων ετών που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Η μέθοδος του δανεισμού ήταν ένα από τα βασικά επιχειρήματα του ΓΑΠ ενάντια στην οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πως εξηγείται λοιπόν η δήλωση της κυρίας Αράπογλου;
Επιτέλους, είναι δυνατόν ο κάθε πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει ερήμην του κεντρικού σχεδιασμού και ανακοινώσεων του κόμματος; Είναι ευνόητο ο ΓΑΠ να μην αποκαλύπτει τις πηγές εσόδων πριν την εκλογή του. Το να ακούγονται αυτές οι καταστροφικές απόψεις από στόματα στελεχών είναι τουλάχιστον ασόβαρο. Ας ενημερώσει ο ΓΑΠ τους υποψηφίους του ή ας τους πει να σιωπήσουν. Μόνο κακό μπορεί να κάνουν αυτά τα φαινόμενα αντικρουόμενων απόψεων ειδικά στο θέμα του κρατικού δανεισμού. Όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ