Ολυμπιακοί Αγώνες: Το προγράμμα των Ελλήνων σήμερα #Rio2016 #GRE #0lympics????????????????????????????????

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

rio-olympics-rio2016-rioolympics-olympicgames-roadtorioΟι ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης
Στην μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων ρίχνεται σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ, η μεγάλη ελπίδα μας για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο Ρίο.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο σπουδαιότερος σύγχρονος Έλληνας αθλητής, ολοκληρώνει την τεράστια καριέρα του με την πέμπτη Ολυμπιακή συμμετοχή του, διεκδικώντας το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του. Στα 36 του χρόνια, ο Σπύρος Γιαννιώτης θα πέσει στις 3 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στα νερά της Κοπακαμπάνα για τον αγώνα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, ονειρευόμενος κάτι καλύτερο από τη γλυκόπικρη τέταρτη θέση που κατέλαβε πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο. Ο,τι κι αν συμβεί, βέβαια, ο Κερκυραίος θα αποσυρθεί σήμερα από την ενεργό δράση με το κεφάλι ψηλά, όπως προστάζουν οι δύο παγκόσμιοι και οι δύο ευρωπαϊκό τίτλοι του, τα 12 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις και οι υπόλοιπες σπουδαίες διακρίσεις του, τόσο στο open water όσο και στην πισίνα.
Αργότερα, ο Χρήστος Βολικάκης πέφτει στην μάχη της ποδηλασίας πίστας στα κέϊριν, ενώ το απόγευμα ρίχνονται στην μάχη άλλοι δύο Έλληνες αθλητές του στίβου, η Πεσιρίδου και ο Τσάκωνας.
Στις 19:05 είναι η σειρά του Γιάννη Μιτάκη να διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο, καθώς μετέχει στην medal race των σκαφών τύπου Finn.
Το βράδυ στις 20:00 οι Πλατανιώτη/Παπαζόγλου μετέχουν στον τελικό του ντουέτου στο ελεύθερο πρόγραμμα, ενώ περίπου την ίδια ώρα αγωνίζονται στα σκάφη 470 οι Μάντης/Καγιαλής που στοχεύουν σε μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα.
Στις 22:30 είναι η μεγάλη μάχη της εθνικής μας ομάδας πόλο κόντρα στην Ιταλία για την είσοδο στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.
Αργά, στις 3 το πρωΐ πέφτει στην μάχη των προκριματικών η Αλεξούλη στο μήκος γυναικών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την 11η ημέρα:
15:00 Γιαννιώτης κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης
15.45 Επί κοντώ (Γ) πρ. Στεφανίδη
16:23 ποδηλασία κειρίν Βολικάκης α’ γύρος
17.05 100 μ. εμπ. (Γ) πρ. Πεσιρίδου
17.50 200 μ. (Α) πρ. Τσάκωνας
19:05 Μιτάκης medal race στα σκάφη Finn στην ιστιοπλοΐα
20:00 Πλατανιώτη – Παπάζογλου τελικός στο ντουέτο ελεύθερο πρόγραμμα
20:05 Μάντης/Καγιαλής ιστιοπλοΐα στα σκάφη 470
22:30 Ελλάδα – Ιταλία προημιτελικά πόλο ανδρών
03.05 Μήκος (Γ) πρ. Αλεξούλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ