Μήνυμα Τσίπρα προς την Γερμανία για τις Πολεμικές επανορθώσεις η παρουσία του στο Κομμένος Άρτας, πρώτη φορά για Πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tsiprasΤο μαρτυρικό Κομμένο Άρτας θα επισκεφθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός
Τη μαρτυρική κοινότητα του Κομμένου Άρτας θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στις 11.00 το πρωί.
Ο Πρωθυπουργός, θα παραστεί στις επίσημες εκδηλώσεις στη μνήμη των 317 θυμάτων της Σφαγής από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 16 Αυγούστου 1943.
Η χιτλερική θηριωδία θεωρείται μία από τις τρεις μεγαλύτερες που διαπράχθηκαν κατά την περίοδο εκείνη μαζί με αυτές του Διστόμου και των Καλαβρύτων, με 317 θύματα, ανάμεσα στα οποία 97 βρέφη και παιδιά, καθώς και 119 γυναίκες.
Όπως τόνισε σε σχετική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, «είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός παρίσταται στο Μαρτυρικό Κομμένο». Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα «εγείρει πλήθος συμβολισμών, ειδικά σε μία ταραγμένη περίοδο για την Ευρώπη, όπου η Ελλάδα αναδεικνύεται σε πυλώνας σταθερότητας και πραγματικής δημοκρατίας για την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αθαμάνιο Αρτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ