Το Βήμα, γραφείο τύπου του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ και των δανειστών – Τι κρίμα που έκλεισε το MEGA

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 4767Κομβικό σημείο είναι το σκάνδαλο με το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι το λογιστικό άλλοθι, η σπίθα που άναψε τη βόμβα της εθνικής καταστροφής, που έδωσε τη δυνατότητα στην «αλληλέγγυα» Ευρώπη και το ΔΝΤ, να αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη επιρροών και κερδών.
Ο Σταύρος Ψυχάρης αναλαμβάνει και πάλι ρόλο υπερασπιστή των παιγνίων «Λεφτά υπάρχουν» και «Η Ελλάδα έπρεπε να υποδουλωθεί στο Μνημόνιο».
Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να αναδειχθεί η μεγάλη «ανάγκη» της Ελλάδας να βρίσκεται μόνιμα υπό επιτήρηση και συνάμα να εκδιώκεται με κάθε τρόπο ο άνθρωπος που αρνήθηκε την υποδούλωση της Ελλάδας, ο Κώστας Καραμανλής.


Για να ικανοποιηθεί αυτή η «ανάγκη», οι μισητοί εχθροί Σημίτης και Παπανδρέου αναγκάζονται να συμπλεύσουν. Στο διάβα τους έχουν και τους πρόθυμους της νέας ΝΔ που θέλουν να ξεχαστεί ο Καραμανλισμός.
Στο επόμενα φύλλα της φυλλάδας του Βήματος, αναμένονται νέοι οχετοί, νέες επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή.
Ο Σημιτικός Σταύρος Ψυχάρης θα δώσει τα ρέστα του, θα θυμίσει Ζαχόπουλο, Βατοπέδι και όποιο άλλο σκελετό έχει στα ντουλάπια του.
Τι κρίμα που έκλεισε το MEGA, τι κρίμα που η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, δεν είναι στις δημοσιογραφικές επάλξεις…
Ότι και να κάνουν, τους περιμένουμε. Θα τους ταράξουμε στο ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ