Άσχετοι δημοσιογράφοι επιτρέπεται. Άσχετοι κυβερνώντες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΓΙΟ-ΓΥΘΕΙΟΣυνεχίζεται η καραμέλα για τον προϋπολογισμό του 2008 που “έπεσε έξω” ενώ δεν υπήρχε κρίση. Αυτή η ερώτηση έχει γίνει ρουτίνα πλέον ξεκινώντας από την αντιπολίτευση, περνώντας ως δαιμονισμός στα στόματα δημοσιογράφων και καταλήγοντας σε μια περίεργη σιωπή από τους κυβερνητικούς βουλευτές – υπουργούς των παραθύρων.
Προφανώς από άκρατο λαϊκισμό, οι κυβερνητικοί δεν τολμούν να δώσουν την εξήγηση. Γιατί αν πραγματικά δε γνωρίζουν γιατί έπεσε έξω ο περυσινός προϋπολογισμός, τότε τους αξίζει η αντιπολίτευση.
Κανείς δεν τολμά να θυμήσει ότι πέρυσι, από τους 12 μήνες τους 6 τα λιμάνια (ειδικά ο ΟΛΠ) ήταν κλειστά με τις συνεχιζόμενες απεργίες που γονάτισαν την οικονομία. Όταν λοιπόν η χώρα για 6 μήνες δεν εισάγει και δεν εξάγει, τότε ποιά ακριβώς πολιτική εσόδων μπορεί να σταθεί; Οι καφέδες και τα τσιγάρα που θα απολαύσει ο δημόσιος υπάλληλος στην Καλλιθέα; Έτσι στήνονται οι οικονομίες; Σε ποιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο τα τελευταία 50 χρόνια;
Α, έχει συμβεί στην Αμερική το 1950 όταν τα λιμάνια τα ήλεγχε η Μαφία. Ίδια γεύση με την κλασσική καθυστέρηση που παίρνουν τα Αμερικάνικα πρότυπα οι Ελληναράδες.
Αν οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη (εκτός της Αλβανίας του Χότζα) είχε παύση διεθνών εμπορικών δραστηριοτήτων για 6 μήνες θα το είχε κλείσει το μαγαζί.
Όσο για τους κυβερνώντες που δεν τολμούν ν’ αρθρώσουν δυό λέξεις μην και χαρακτηριστούν “αντιλαϊκοί”, δεν είπαμε να κατηγορήσεις τους απεργούς ή την απεργία ως δράση. ΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και αφήστε την κρίση “στον λαό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ