Αποκάλυψη: Έτσι εξαπατούν τα blog

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMAG00025B15D
Όταν ανακοινώθηκαν οι εκλογικοί συνδυασμοί των κομμάτων για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου έγινε μεγάλη συζήτηση για την περιοχή του Ν. Σερρών. Συγκεκριμένα για την υποψηφιότητα του Αχ. Καραμανλή αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκεται πρώτος στο ψηφοδέλτιο ενώ αλφαβητικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη θέση.
Για τη μεν υποψηφιότητα του υπερήλικα Αχ. Καραμανλή η άποψη που εξέφρασε η politikiprotasi εδώ -> δεν αλλάζει στο ελάχιστο.
Αναφορικά με τη θέση του στο ψηφοδέλτιο όμως η politikiprotasi την πάτησε όπως και πολλά άλλα γνωστά και μεγάλα blog. Αναπαρήγαγε μια “πληροφορία” που διοχετεύθηκε (προφανώς) εσκεμμένα λάθος στο διαδίκτυο.
Βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου διοχετεύθηκε η φήμη ότι ο Αχ. Καραμανλής απαίτησε να βρίσκεται πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ν. Σερρών και ότι ο πρωθυπουργός ανήμπορος να αντιδράσει δέχθηκε αυτή την απαίτηση του θείου του.Η “είδηση” αναρτήθηκε σε δεκάδες blog μεταξύ των οποίων και η politikiprotasi.
Όπως βλέπετε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ν. Σερρών κάτι τέτοιο είναι εντελώς αναληθές και πρόκειται για ΨΕΜΜΑ.
Οι εμπνευστές του σχεδίου ακολουθώντας τη μέθοδο Γκαίμπελς έριξαν λάσπη ώστε να μείνει κάτι. Η προσπάθεια παραπληροφόρησης όπως βλέπετε καταρρίπτεται.
Πόσα blog όμως θα επανορθώσουν την παραπληροφόρηση που έκαναν;
Είμαι περίεργος να μετρήσω.
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη για να τοποθετηθεί ο Αχ. Καραμανλής πρώτος στο ψηφοδέλτιο, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε οφείλουν όσοι αναπαρήγαγαν την είδηση να επανορθώσουν.
Θα το κάνουν;
Εγώ λέω πως όχι. Θα το δούμε!
Κλείνοντας θέλω να κάνω δύο ακόμα παρατηρήσεις.
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μικρής σημασίας, αλλά αποδεικνύει περίτρανα το παιχνίδι που παίζεται στα blog και στο Internet.
H politikiprotasi μετά το συγκεκριμένο γεγονός αφού έκανε την αναγκαία επανόρθωση, δηλώνει ότι από εδώ και πέρα θέματα που αποστέλλονται με e-mail και αφορούν πολιτικά πρόσωπα ενόψει εκλογών δε θα τα αναρτά παρά μόνο εάν μπορεί να τα διασταυρώσει ή έχει προσωπική γνώμη.
Είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι της εξαπάτησης που παίζουν πολλά blog θα συνεχιστεί. Η politikiprotasi θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προφυλαχτεί αλλά και για να προφυλάξει όλους εσάς που την τιμάτε με τις επισκέψεις σας.
http://politikiprotasi.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ