Το πανηγύρι της Α' Αθηνών και η μαύρη τρύπα της Β'.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dora Alogo2Παρ’ όλο που η ΝΔ φαίνεται να έχει ξαναπάρει το προβάδισμα στην Α’ Αθηνών μετά τις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις Καραμανλή φαίνεται πως οι υποψήφιοι ακολουθούν την τακτική του “γαλάζιου ναυαγίου” όπως γίνεται στη Β’. Ο πανικός που επικράτησε μετά τις (νόμιμες) δημοσκοπήσεις που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ στο +3% άνοιξε ένα απέραντο παζάρι συνδυαλλαγής μεταξύ των υποψηφίων που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τις έδρες τους. Απίστευτες παρασκηνιακές συμφωνίες, πολιτικά γραφεία που δίνουν “οδηγίες” για συμπλήρωση του γαλάζιου ψηφοδελτίου σύμφωνα με την “επόμενη μέρα”.
Δεσπόζει η προσωπικότητα της κυρίας Μπακογιάννη που έχει καταφέρει να αναστήσει και …πολιτικά νεκρούς με την υπόσχεση ότι “μαζί θα φτιάξουν την επόμενη μέρα”. Ο έτερος δελφίνος Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεχίζει μοναχικά χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση “κινήματος” για να προσελκύσει προεκλογικές συνέργειες. Σαν κάτι να περιμένει ή κάτι να τον ανησυχεί.
Το πιθανότερο πάντως είναι όσοι παίρνουν το χρίσμα της επόμενης ημέρας να καταποντιστούν παρασύροντας μαζί τους και μια περιφέρεια όπου παραδοσιακά η ΝΔ έχει την πλειοψηφία.
Για τη Β’ Αθηνών ούτε λόγος να γίνεται, καθώς το ΠΑΣΟΚ διατηρεί διαφορά ασφαλείας. Εκεί οι γαλάζιοι παίζουν χωρίς συμμαχίες αλλά στους πράσινους αρχίζουν και διαφαίνονται σημάδια …Ντόρας αφού όσο μεγαλώνει η πίτα όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι θα εκλεγούν αρχίζοντας τις εσωκομματικές τρικλοποδιές. Σε λίγο αναλυτικότερα οι τάσεις και το παρασκήνιο.
Η φωτό από την Πράσινη Γάτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ