ΕΝΑΣ ΜΗ ΠΟΝΤΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tzitzikostasnd
Σε συνέντευξή του στο μπλόγκ της Θεσσαλονίκης taxalia εδώ
http://taxalia.blogspot.com/2009/09/blog-post_1045.html
στην ερώτηση: taxalia: Η Εξωτερική μας Πολιτική διανύει μία κρίσιμη περίοδο καθώς υπάρχουν διεργασίες για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας. Ποια είναι η θέση σας?
Αφού λέει τη θέση της Ν.Δ. για το όνομα των Σκοπίων, πηγαίνει σε ένα σημαντικότατο θέμα των Ποντίων απανταχού της γής και συγκεκριμένα υπενθυμίζει σε όλους όσους ασχολούνται με την Εξωτερική μας πολιτική οτι:
”…Από κει και πέρα ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να ανακινήσουμε με μεγαλύτερη ένταση, είναι η προσπάθεια για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. Πρέπει να ασχοληθούμε με μεγαλύτερη επιμέλεια με το συγκεκριμένο θέμα και να ωθήσουμε τις υπόλοιπες χώρες να αναγνωρίσουν τη βαρβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο ποντιακός ελληνισμός. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τη μνήμη των τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ποντίων που έπεσαν θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας.”
Ένας μη πόντιος, δείχνει το δρόμο σε όλους του πόντιους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: αγώνας και μεγαλύτερη πίεση παντού για τη διεθνοποίηση της γενοκτονίας!
Πολλά συγχαρητήρια Απόστολε!
Πολλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ