Εκτός ελέγχου οι εμφανίσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/pagkalos.jpgΑκατανόητη αρχίζει και γίνεται η εικόνα ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις εμφανίσεις τους στα μέσα. Μιλάμε συγκεκριμένα για την “εκσυγχρονιστική – δεινοσαυρική πτέρυγα” που δείχνει τελείως αποξενωμένη από τον κεντρικό σχεδιασμό του οικονομικού επιτελείου του κινήματος.
Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν μετέχουν σε κανένα κέντρο σχεδιασμού και αποφάσεων αλλά επειδή προέρχονται από τα Golden Boys του Σημίτη, κάποιοι κύριοι τους έχουν υποχρέωση και τους προβάλουν ανάλογα.
Ο κύριος Χρυσοχοΐδης μίλησε στη ΝΕΤ και ανέφερε το εξής εξωφρενικό ως απάντηση στην κατηγορία της κυβέρνησης για έλλειψη προγράμματος του ΠΑΣΟΚ: Τις πρώτες είκοσι ημέρες θα συντάξουμε τις προγραμματικές δηλώσεις (!). Δεν αστειευόμαστε, το είπε επί λέξει και άφησε τους πάντες άφωνους. Όταν ο συντονιστής “τόλμησε” να ψελλίσει κάτι διευκρινιστικό, ο Χρυσοχοΐδης επέμεινε, λέγοντας μάλιστα ότι πριν από το πρόγραμμα των είκοσι ημερών (τη σύνταξη των δηλώσεων δηλαδή), υπάρχει και το (κρατηθείτε…) πρόγραμμα τριών ημερών που θα προηγηθεί του εικοσαημέρου! Ο άνθρωπος συγχωρείται να μην γνωρίζει. Δεν συγχωρείται να μην ακούει. Εάν άκουγε τον Γιώργο Παπανδρέου στην ΔΕΘ θα γνώριζε πως το πρόγραμμα των 100 ημερών είναι έτοιμο. Πόσο μάλλον οι προγραμματικές δηλώσεις…
Το αχτύπητο αποψινό δίδυμο συμπλήρωσε ο Θόδωρος (δεν ξέρω τι δουλειά κάνω) Πάγκαλος. Πραγματικά ο άνθρωπος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να στερήσει την αυτοδυναμία από το κίνημα. Στην ερώτηση του Χατζηνικολάου στο Άλτερ για τους τρόπους (αηδία καταντά αυτή η ερώτηση) που το ΠΑΣΟΚ θα εξοικονομήσει χρήματα, ο Πάγκαλος για πρώτη φορά έδωσε σαφή εξήγηση: Θα φορολογήσουμε και τις επιχειρήσεις και τους μετόχους (!) αφού βέβαια αυξήσουμε την φορολογία των επιχειρήσεων (!!). Στην αμήχανη ερώτηση του συντονιστή “δηλαδή θα φορολογείτε τις επιχειρήσεις με 50%;” ο Πάγκαλος ανταπάντησε: ναι, όσο ήταν.
Ο Πάγκαλος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου από τα βασικά καθήκοντα ενός παραγωγικού ανθρώπου. Το ερώτημα είναι εάν μπορεί κάποιος ή να ενημερώσει τους προαναφερόμενους ή να τους συστήσει διακριτικά να μείνουν σε θέματα ΜΙΤ, CIA, Οτσαλάν κλπ που τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ