Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Με δικαστική απόφαση καλυφθηκαν οι αφίσες Καρατζαφέρη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως και να ‘χει, ήταν περίεργη η συγκυρία που η εταιρεία αποφάσισε να καλύψει τις αφίσες με το γνωστό σύνθημα για τα Σκόπια και την Τουρκία. Από την άλλη ο πρόεδρος οφείλει μια απάντηση στην πολύ σοβαρή καταγγελία της εφημερίδας “Χρόνος”:
Με δικαστική απόφαση καλύφθηκαν τα πανώ γιατί δεν κατέβαλλε το ποσό που έπρεπε η διαφημιστική εταιρία που τα εκμεταλλεύεται…
Ανήκαν σε χώρο βακούφι της Μουφτείας, που αξιοποιεί η διαχειριστική επιτροπή και υπήρχε προσφυγή
 
 
karatzaferis_afisa_01
Έκπληξη από την πρώτη μέρα είχαν προκαλέσει οι γιγαντοαφίσσες του Γιώργου Καρατζαφέρη που έκαναν την εμφάνισή τους στην Κομοτηνή με αναφορές στα Σκόπια και την Τουρκία που μας δουλεύουν, αλλά περισσότερη αίσθηση έκανε το γεγονός ότι ελάχιστες μέρες προ των εκλογών οι κεντρικές αφίσες πάνω από κτήριο της Μουφτείας καλύφθηκαν με λινάτσα κι εξαφανίστηκε η θέα των συνθημάτων. Το γεγονός έσπευσε να το εκμεταλλευτεί πολιτικά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ αφήνοντας να αιωρείται η άποψη ότι επειδή δεν είναι αρεστά τα συνθήματά του, τα σκεπάζουν στην Κομοτηνή. Αυτό δεν είναι καθόλου αληθές, αφού όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξε δικαστική απόφαση γι’ αυτό μετά την προσφυγή που άσκησε κατά της διαφημιστικής εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα συγκεκριμένα τεράστια μπάνερ, η διαχειριστική επιτροπή μουσουλμανικής περιουσίας, η οποία έχει λαμβάνειν σοβαρά ποσά από την άφαντη διαφημιστική εταιρία. Η προσφυγή της δικαιώθηκε με την υπ’ αριθμ. απόφαση 160/2009 και εφαρμόστηκε από δικαστικό επιμελητή που κάλυψε με λινάτσα το διαφημιστικό περιεχόμενο που συνέπεσε να είναι η πολιτική διαφήμιση του κ. Καρατζαφέρη. Η ίδια διαφήμιση πάντως παραμένει σε άλλους χώρους όπου δεν υπήρξε η σχετική αντιδικία.
Μ.Μ.
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=49246
Το είδαμε και στο www.greekalert.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ