ΠΑΣΟΚ watch… ποιοί υποψήφιοι κάνουν την έκπληξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 11Β’ Αθήνας ο Χρήστος Πρωτόπαππας έχει δυναμική (σύμφωνα με τα πουλάκια που μας μιλάνε). Γενικά οι “παλιοί” (τρόπος του λέγειν αφού είναι ο δεύτερος νεώτερος άνδρας στο ψηφοδέλτιο της Β’) δείχνουν στοιχεία ανόδου. Το ποιοί καταποντίζονται θα το δούμε σε άλλο άρθρο. Το ΠΑΣΟΚ πάντως στη Β’ Αθηνών πάει για μια από τις καλύτερες επιδόσεις στη μεταπολίτευση.
Στην Α’ Αθηνών η ΝΔ έχει πάρει πάλι το προβάδισμα. Έτσι εντείνεται η κόντρα και τα χτυπήματαhttp://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1237/I1/273863-15839735.jpg κάτω από τη μέση. Έκπληξη εκτός από τους παραδοσιακούς, είναι ο Κώστας Παταβούκας που παρά τον αποκλεισμό του από τα Μέσα, δείχνει να έχει την προτίμηση των ψηφοφόρων. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Κικίλια της ΝΔ. Μήπως η προβολή από τα ΜΜ’Ε” στις ημέρες μας δεν είναι και τόσο …ευεργετική; Ή ο κόσμος έχει καταλάβει πως οι μόνοι που δουλεύουν πραγματικά στην Ελλάδα είναι οι αθλητές.
Στον Πειραιά στην Α’, το ΠΑΣΟΚ πάλι χωλαίνει λόγω κυρίως Φασούλα (να και ένας αθλητής που δεν πήγε καλά). Παρ’ όλα αυτά η Δάφνη Μπόκοτα καρπώνεται την αναγνωρισιμότητα (τότε που τα μέσα είχαν κάποια υπόληψη) αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει στο δήμο, αφού οι Πειραιώτες εκτιμούν το γεγονός ότι δεν κρύβεται στα δύσκολα όταν κάποιοι άλλοι κάνουν τα …ποντίκια!
Καλά πάει στον Πειραιά στην Α’ επίσης ο Καρύδης.
stef christou sΣτη β’ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη για το ΠΑΣΟΚ όπου εκτός από τον Διαμαντίδη καλά πάει και ο Στέφανος Χρήστου. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η εντοπιότητα στην Β’ Πειραιά. Είναι ίσως η μόνη περιφέρεια που κανείς “ουρανοκατέβατος” δεν έχει τύχη. Δηλαδή, ξέρετε “γεννήθηκα στην Αμφιάλη αλλά μένω τα τελευταία 30 χρόνια στην Εκάλη” δεν παίζει στην Β’ Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ