Τα …Καραχάλια της ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CEA0CE91CEA0CE91CE9DCE94CEA1CE95CE9FCEA5CEA0CE9FCE94CE97CE9BCE91CEA4CE9FCEA3CE9ACE99CEA4Διάτρητες και μπάτε σκύλοι αλέστε αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά οι θύρες της Ρηγίλλης. Αφορμή, το θέμα που ανέκυψε με το περιοδικό “Μετεξέλιξη” και το εξώφυλλο που απεικόνιζε το ποδήλατο με την σπασμένη αλυσίδα. Σημειολογικά δηλαδή παρέπεμπε στην περίπτωση του ατυχήματος που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Ένα περιοδικό που ποτέ δεν κυκλοφόρησε, έγινε μείζον επιχείρημα για την αντιπολίτευση. Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ έδωσε το δημιουργικό στην Ιπποκράτους, αλλά και ΠΟΙΟΣ είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει αυτό το προβοκατόρικο δημιουργικό που ποτέ δεν θα γινόταν πραγματικό εξώφυλλο.
Οι κακές γλώσσες στη Ρηγίλλης λένε ότι ο Χατζής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον γίγαντα Καραχάλιο. Ο τελευταίος μετά τη φυγή του έχει …μετεξελιχθεί σε επικοινωνιακό όπλο της Ιπποκράτους και των Χανίων, έτοιμος για την επόμενη μέρα. Λέτε να υπάρχουν τέτοια Καραχάλια στην Ρηγίλλης και μετά ν’ αναρωτιώνται γιατί ο κόσμος ασχολείται με ανύπαρκτα εξώφυλλα αντί με υπαρκτές αναρτήσεις 15ώρου στην επίσημη ιστοσελίδα της Κατσέλη; Λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ